Κρίσιμη ημέρα για το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ

featured image

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η ακρόαση της ΑΕΚ αναφορικά με τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άγιαξ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραστούν στην ακρόαση στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, με την αισιοδοξία πως θα αποφύγουν τα χειρότερα. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, την οποία ο σύλλογος από την πρώτη στιγμή την αντιμετώπισε με μεγάλη σοβαρότητα, ετοιμάζοντας με προσοχή την υπερασπιστική του γραμμή.

Οι Μηνάς Λυσάνδρου και Αγγελική Αρκάδη βρίσκονται από χθες στην Ελβετία και θα είναι αυτοί που θα δώσουν το «παρών» στην εκδίκαση, η οποία -επί της ουσίας- έχει ολοκληρωθεί με τα υπομνήματα και τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί και την έρευνα που έχει ήδη γίνει από την πλευρά της UEFA.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Όπως είναι γνωστό, εκτίμηση για την τιμωρία της Ένωσης δεν μπορεί να γίνει, από τη στιγμή που το κατηγορητήριο δεν παραπέμπει σε αντίστοιχες ποινές. Στον πειθαρχικό κώδικα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας υπάρχει όλο το εύρος των αξιόποινων πράξεων και των ποινών που μπορούν να επιβληθούν. Δεδομένα, πάντως, αυτό που επιδιώκει να αποφύγει η ΑΕΚ είναι ένας ευρωπαϊκός αποκλεισμός, μια ποινή που θα είναι το χειρότερο σενάριο.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.