Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και ο Βασίλης Καπερνάρος

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε την Τρίτη και ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος.
Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Καπερνάρος κοινοποιεί ένα σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας enikos.gr για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Αθήνα το σπίτι μας».
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });«Η πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη μας, συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, για να υπηρετήσει την θεσμικά ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση στο Δήμο Αθηναίων.
Μακριά από κόμματα-εντολείς, τα οποία υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν τους ευνοούμενους τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.
Leave a Comment