Παππάς: Η χώρα αποκτά μέρα με τη μέρα τις δυνάμεις της

featured image

«Υπάρχουν δύο διαφορετικοί δρόμοι για την Ευρώπη. Ο ένας είναι αυτός που προκρίνεται από το κράμα δεξιάς-ακροδεξιάς, δηλαδή ο δρόμος προς την καταστροφή και που μοιραία θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Ο άλλος είναι ο δρόμος που οφείλουμε να προκρίνουμε οι προοδευτικές δυνάμεις. Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πρωταγωνιστεί ώστε να συγκροτηθεί μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμαχία Σοσιαλιστών και Πρασίνων. Με αυτές τις επιδιώξεις θα πάμε και στην κάλπη των εκλογών στην Ελλάδα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε τοπικά μέσα στην Καλαμάτα.

Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για «ιστορική φάση» που βρίσκεται η χώρα, καθώς «αποκτά μέρα με τη μέρα τις δυνάμεις της και επανακάμπτει». Όπως είπε, «Τα Μνημόνια ολοκληρώθηκαν, η οικονομία δείχνει ισχυρά σημάδια ανάκαμψης, η τάση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας είναι επίμονη», και ανέφερε ότι μπήκαμε σε μια εκλογική χρονιά στην οποία οι πολίτες θα επιλέξουν τις τοπικές και περιφερειακές Αρχές και τους εκπροσώπους της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο. «Σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο πρέπει να γίνονται επιλογές με προοδευτικό πρόσημο, ώστε να δημιουργηθούν δυνάμεις που είναι έτοιμες να συμβάλλουν στην πορεία της Δίκαιης Ανάπτυξης» σημείωσε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Χαρακτηρίζοντας τις φετινές εκλογές τις «πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών», γιατί, όπως είπε «στην Ευρώπη έχει δημιουργηθεί ένα επικίνδυνο κράμα δεξιάς-ακροδεξιάς, που αποτελείται από δυνάμεις οι οποίες δεν είναι σε θέση να προκρίνουν προοδευτικές λύσεις. Υπόσχονται νέους εθνικισμούς και κλιμάκωση του φόβου».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.