Μάνα ταΐζει στο στόμα τον γιο της που παίζει επί 48 ώρες βιντεοπαιχνίδια γιατί φοβάται μην λιποθυμήσει

featured image

Μια μάνα αναγκάζεται να ταΐσει στο στόμα τον 13χρονο γιο της κατά τη διάρκεια του 48ωρου παιχνιδιού του σε ένα internet cafe, αφού ο νεαρός δεν σταμάτησε το παιχνίδι ούτε καν για να φάει.

Η 37χρονη Lilybeth Marvel λέει ότι η ανησυχίες της άρχισαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο γιος της Carlito Garcia παρέμενε με τις ώρες κολλημένος σε ένα internet cafe στο Nueva Ecija στις Φιλιππίνες.

Το βίντεο δείχνει την γυναίκα να καλοπιάνει τον Carlito να φάει το πρωινό που τον ταΐζει επειδή παίζει 48 ώρες ασταμάτητα στον υπολογιστή.

Carlito Garcia, 13, is fed by his mother

Το αγόρι αναστατώνεται και δεν μπορεί να αφήσει τα μάτια του από την οθόνη και τα χέρια από το πληκτρολόγιο καθώς το ταΐζει η μητέρα του.

“Καημένο μου παιδί… Έλα να φας τώρα,” λέει η μητέρα.

“Έλα, παιδί μου, στο σπίτι… Δεν θες να πας τουαλέτα;;; Είσαι εκνευριστικός.”

Carlito Garcia reluctantly chews on some rice

Η μητέρα ανησυχεί πολύ για τον Carlito, καθώς πιστεύει ότι είναι ικανός να μη φάει ούτε μπουκιά για 2 μέρες.

Η 37χρονη ρωτάει, επίσης, το παιδί εάν θέλει να πάρει τις βιταμίνες που του είχε στείλει η γιαγιά του επειδή ανησυχεί να μη λιποθυμήσει.

Ο έφηβος έχει εγκαταλείψει το σχολείο και κάθεται μόνος του σαν «ζόμπι» παίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι στον υπολογιστή.

His mother walks to the internet cafe in the Philippines with a plate of breakfast for her teenager who has been holed up in a 48-hour PC gaming marathon

Η κα Marvel και ο σύζυγός της, σταμάτησαν το αγόρι από το σχολείο και τώρα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον εθισμό του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Η αγανακτισμένη μητέρα ζήτησε τώρα βοήθεια από το διαδίκτυο.

Όταν ερωτήθηκε γιατί φέρνει στο internet cafe φαγητό από το σπίτι, η κα Marvel δήλωσε: “Προσπαθώ να τον ξεκολλήσω από τα online παιχνίδια του αλλά δεν τα καταφέρνω. Προσπαθώ λοιπόν τώρα με μια διαφορετική προσέγγιση.”

His parents have been forced to withdraw him from school after gaming began to hamper his education

“Προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει πως ότι ό, τι κι συμβαίνει στη ζωή του, είμαι η μητέρα του που τον αγαπά και θα τον φροντίζει για πάντα.”

“Ο σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να τον σταματήσουμε από το σχολείο λόγω του εθισμού του. Τώρα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διαχειριστούμε την κατάσταση, αλλά είναι ακόμα πολύ δύσκολο.”

Carlito is addicted to a battle royale game called

Τι άλλο να κάνει πια μια μάνα για το παιδί της!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.