Τρεις 14χρονοι μαθητές και ένας 12χρονος βίασαν 19χρονη νεαρή υπό την απειλή όπλου

featured image

Τρία αγόρια ηλικίας 14 ετών και ένα ηλικίας 12 ετών από τη Βαλτιμόρη, επιτέθηκαν σεξουαλικά σε 19χρονη κοπέλα μετά την αποβίβασή της από το λεωφορείο.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο Wilmer Ramos, ο Phillip Worrell και ο Nile Campbell συνελήφθησαν την Πέμπτη και κατηγορήθηκαν ως ενήλικες για βιασμό, ενώ ο 12χρονος κατηγορήθηκε ως ανήλικος για βιασμό και κατοχή όπλου.

Wilmer Ramos

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι η 19χρονη κοπέλα δέχτηκε επίθεση γύρω στις 10 το βράδυ της 6ης Φεβρουαρίου μετά την αποβίβασή της από το λεωφορείο.

Phillip Worrell

Οι τρεις από τους κατηγορούμενους οδήγησαν υπό την απειλή όπλου την 19χρονη σε μία αυλή και της επιτέθηκαν σεξουαλικά μέχρι τη στιγμή που οι ένοικοι του σπιτιού άκουσαν φασαρία και την έσωσαν.

Οι φωτογραφίες των δραστών από κάμερες ασφαλείας δόθηκαν στην αστυνομία, η οποία τους εντόπισε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Nile Campbell

Αν στην ηλικία των 14 και των 12 ετών είναι ικανοί να βιάσουν, όταν μεγαλώσουν τι θα κάνουν;; Μακάρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά, μήπως και μπορέσουν να μπουν στον ίσιο δρόμο!Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.