Έρευνες για serial killer – Αυτές είναι οι 6 γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές μέσα τρεις μήνες

featured image


Συναγερμός έχει σημάνει στο Όρεγκον των ΗΠΑ, αφού σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι αστυνομικοί – σε διάστημα τριών μηνών – έχουν βρει 6 γυναίκες νεκρές σε δασώδεις περιοχές.

Όπως ήταν φυσικά το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει τρόμο στην πολιτεία των ΗΠΑ, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια ακόμα περίπτωση serial killer που παραμένει ασύλληπτος. Κάθε πτώμα βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτλαντ και όλες είναι κάτω των 40 ετών.

Στις 19 Φεβρουαρίου, η 22χρονη Kristin Smith βρέθηκε νεκρή αφού είχε εξαφανιστεί στις 22 Δεκεμβρίου.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την κοντινή περιοχή και αναζήτησαν στοιχεία, αλλά η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την κομητεία Multnomah. Το άψυχο σώμα της JoAnna Speaks, 32 ετών, βρέθηκε στη συνέχεια στις 8 Απριλίου μέσα σε έναν αχυρώνα σε μια εγκαταλελειμμένη ιδιοκτησία. Η Speaks πέθανε από τραύμα στο κεφάλι και τον λαιμό και βρέθηκε στο ακίνητο περίπου 22 μίλια βόρεια του Πόρτλαντ.



Η Charity Lynn Perry, 24 ετών, βρέθηκε επίσης στην κομητεία Multnomah στον αυτοκινητόδρομο East Historic Columbia River Highway και Northeast Tumalt Road. Επίσης μια άγνωστη – μέχρι στιγμής – γυναίκα βρέθηκε στις 24 Απριλίου στη γειτονιά Lents στο νοτιοανατολικό Πόρτλαντ. Η ηλικία της πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 25 και 50 ετών και ήταν λίγο πάνω από τα πέντε πόδια ψηλή με μαύρα, μεσαίου μήκους μαλλιά.

Η αστυνομία στην κομητεία Polk διερευνά επίσης τις ύποπτες συνθήκες θανάτου της 31χρονης Bridget Leann Ramsey Webster. Η σορός της γυναίκα από το Μιλγουόκι βρέθηκε στις 14:30 στις 3 Απριλίου.

Το τελευταίο πτώμα βρέθηκε στις 7 Μαΐου από έναν άνδρα που ψάρευε σε μια λίμνη στην περιοχή Eagle Creek του Πόρτλαντ. Η Ashely Real, 22 ετών, εξαφανίστηκε στις 27 Μαρτίου και ο θάνατός της κρίθηκε επίσης ύποπτος.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.