Ο ορισμός της χλιδής, μοιάζει με κρουαζιερόπλοιο: Ο Αντετοκούνμπο αγόρασε βίλα αξίας 10.000.000€ στο Ψυχικό

featured image


Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας επιθυμούσε να βρει ένα κατάλληλο σπίτι στην Ελλάδα, όπου θα μπορούσε να μείνει μαζί με την οικογένειά του και τα αδέλφιά του. Τελικά, επέλεξε μια εντυπωσιακή τριώροφη κατοικία στην περιοχή του Ψυχικού, η οποία υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ σε αξία.



Το “έξυπνο σπίτι” βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1500 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει τεχνολογικά προηγμένες λειτουργίες. Εκτός από τον ίδιο, τη σύζυγό του Μαράια και τα παιδιά του, η κατοικία θα φιλοξενήσει επίσης τα αδέλφια του μπασκετμπολίστα, αλλά και την αγαπημένη του μητέρα. Αυτό το σπίτι αποτελεί μια φουτουριστική κατοικία, συνδυάζοντας πολυτέλεια, άνεση και υψηλή τεχνολογία για να προσφέρει έναν ιδανικό χώρο διαβίωσης .

Όπως αναφέρει ο κτηματομεσίτης Θεμιστοκλής Μπάκας, η τιμή του τετραγωνικού μέτρου στην περιοχή αυτή κυμαίνεται μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το οικόπεδο μπορεί να έχει αγοραστεί ακόμα και έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως το υπερπολυτελές σπίτι διαθέτει μέχρι και πισίνα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.