Τους γλεντάει όλους το ζευγαράκι! Γιατί κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί;

featured image


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι ξανά στο στόχαστρο.

Αρχικά την άποψή μας την έχουμε πει από την αρχή! Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έπρεπε να μπουν μαζί στο Survivor All Star, γιατί εκτός του γεγονότος πως ο ένας έχει έναν δικό του άνθρωπο δίπλα, ενώ οι συμπαίκτες τους όχι, έχουν και έναν συμπαίκτη στήγιρμα που δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσει ο ένας τον άλλον.

Πάμε τώρα στην συνέχεια! Ποιο είναι το νέο σκάνδαλο για το ζευγάρι που έρχεται στο φως και ανατρέπει τα δεδομένα; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως μια βδομάδα πριν το μεγάλο φινάλε η παραγωγή δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία αποβολή από το ριάλιτι ακόμα και αν κάμερα πιάσει παίκτη να μιλάει στο κινητό και να τρώει πιτόγυρα. Πάμε παρακάτω..



Τι έχει συμβεί; Είναι γνωστό πως στο Survivor All Star μαθεύονται τα πάντα! Έτσι κάποια «πουλάκια» έχουν ρουφιανέψει στο ζευγάρι πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει βγει τελευταία στην ψηφοφορία του κοινού και πως με το που βρεθεί υποψήφια τότε και θα αποχωρήσει.

Γι’ αυτό ο Σάκης Κατσούλης σκίζεται καθημερινά να κερδίζει ασυλίες, παρότι ξέρει πως έχει εξασφαλισμένη θέση στην 4αδα, αφού έχει βγει δεύτερος στην ψηφοφορία του κοινού (κι αυτό φυσικά το γνωρίζει). Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σάκης Κατσούλης, την περασμένη εβδομάδα, χάρισε τη δίκη στην σύντροφό του, ώστε να μην τεθεί στην διαδικασία του κοινού.

Αν αυτό γινόταν με άλλους παίκτες και νωρίτερα μέσα στο παιχνίδι σίγουρα θα είχαμε αποβολή, τώρα απλά είναι Τρίτη…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.