Σε σοκ ο Στέλιος Ρόκκος με τη σύλληψη του στιχουργού για ναρκωτικά: «Αν δεις το πρόσωπό μου…»

featured image


Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι πασίγνωστος στιχουργός που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα και έχει γράψει κορυφαίες επιτυχίες, συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Τρίπολη. 

Μιλώντας για το περιστατικό, ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον γνωστό στιχουργό, δήλωσε σοκαρισμένος, ενώ τόνισε ότι είχε άψογη συνεργασία μαζί του.

«Αυτή τη στιγμή, αν δεις το πρόσωπό μου… Είμαι με το στόμα ανοιχτό. Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, με ένα πολύ ωραίο τραγούδι που είχε γράψει, μετά κάναμε κι άλλα τραγούδια, δηλαδή έχουν πολύ καλλιτεχνική σχέση. Ήταν ένα παιδί που θυμάμαι ότι του άρεσε η γυμναστική. Πηγαίναμε μαζί και γυμναστήριο, μιλάμε πριν πολλά χρόνια. Μετά τον έχασα, δεν έχουμε ξαναβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτό που μου λες τώρα, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, είναι τρελό», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός τραγουδιστής.



Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν γνώριζε ότι είχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη και στο παρελθόν, ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε:

«Έτσι τον γνώρισα εγώ. Ήρθε στα Αστέρια όταν δούλευα και μου είπε ότι είχε ένα θέμα, ήταν φυλακή και έγραψε κάποια τραγούδια στη φυλακή. Και μείναμε στα τραγούδια. Πολύ δυνατή πένα. Η σχέση μου ήταν τέρμα καλλιτεχνική. Κάναμε πολύ ωραία πράγματα μαζί. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούω. Είδες; Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, να είσαι 100% για κάποιον σίγουρος, αυτό για τις εγκληματικές οργανώσεις είναι πέρα από τη φαντασία» σημείωσε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.