Βούρκωσαν με την νεκροψία της Αναστάζια οι ιατροδικαστές – Βρήκε μαρτυρικό θάνατο η 27χρονη

featured image


«Φως» στην αποτρόπαια δολοφονία της 27χρονης κοπέλας που είχε έρθει από την Πολωνία προκειμένου να εργαστεί στην Κω, ρίχνει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το ιατροδικαστικό πόρισμα για την Αναστάζια Ρουμπίνσκα εκδόθηκε και εστάλη ήδη στις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα δείχνει ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια και συγκεκριμένα, στραγγαλισμό.

Η 27χρονη βρήκε φριχτό θάνατο από ασφυξία σύμφωνα με το πόρισμα, ωστόσο η σορός της βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και δεν διακριβώθηκε το μέσο με το οποίο προήλθε ο θάνατος της.


Την ίδια ώρα, ο Πολωνός σύντροφος της 27χρονης, ο οποίος φέρεται να ήταν εκείνος που έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της νεαρής, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση. Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Πολωνή βρέθηκε γυμνή, ενώ έφερε πολλά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ το πρόσωπό της, ήταν παραμορφωμένο από χτυπήματα.



Η σορός της ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και τοποθετημένη η μισή μέσα στη σακούλα. Μέχρι στιγμής ο Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που εθεάθη μαζί της, αρνείται τα πάντα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο 32χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή περίπου στις 4 το μεσημέρι. Το κεφάλι του ήταν σκυμμένο και δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Όταν βγήκε είπε «Δεν έκανα τίποτα».

Ο προφυλακιστέος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια πως μετά την συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του.

Εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και έφυγαν. Την άφησε -όπως υποστηρίζει- στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις». Κάτι που δεν συνέβη ποτέ μιας και ο σύντροφος της τις ώρες εκείνες δούλευε στο ξενοδοχείο όπου δούλευε και η άτυχη Αναστάζια.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.