Οργή Λιάνας Κανέλλη για «Σπαρτιάτες»: «Πολλά επώνυμα φασισταριά ανεβαίνουν από τα σκ@#$ στην επιφάνεια» (vid)

featured image


«Με πολιτικούς και όχι με δικαστικούς όρους πολεμιούνται τα κόμματα φασιστικής ιδεολογίας όπως οι Σπαρτιάτες» τόνισε στο εκλογικό πάνελ του MEGA η υποψήφια με το ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Η Λιάνα Κανέλλη έκανε το δικό της σχόλιο για το κόμμα «Σπαρτιάτες», το οποίο υποστηρίζει ανοικτά ο Ηλίας Κασιδιάρης, καλεσμένη σε εκπομπή του Mega.

Μιλώντας στον Αλέξη Κούγια, που ήταν επίσης καλεσμένος, η Λιάνα Κανέλλη είπε για τον Ηλία Κασιδιάρη, – ο οποίος υπενθυμίζεται ότι την έχει χαστουκίσει σε τηλεοπτική εκπομπή.



«Ακουσέ με. Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του ξανακάνεις διαφήμιση… Δύο κουβέντες μόνο και αν νομιμοποιούμαι να μιλήσω για τον Κασιδιάρη. Σε προσωπικό επίπεδο! Εκτός από πολιτικό… Διαφημίστηκε ο Κασιδιάρης έγκλειστος μέσα στις φυλακές ως πιθανός να μπει να μη μπει σε ψηφοδέλτιο… Ποιος εκπαιδεύει τον ελληνικό λαό να εξωραΐζονται οι φασίστες με νομοθετήματα, με τερτίπια νομικά και να μην τους χτυπάει στο πολιτικό επίπεδο που πωλούνται οι φασίστες» είπε στην αρχή.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: «Οι φασίστες πολεμιούνται στα σωματεία, στους δρόμους, στις δουλειές, με πολιτικούς όρους. Όχι με νομικούς όρους. Επομένως αυτή τη στιγμή, ένας διαφημισμένος έγκλειστος δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτή η χώρα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκ@@@ στην επιφάνεια. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τους ψηφίζουν, αν έχουν συναίσθηση τι ψηφίζουν».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.