«Η δολοφονία Καραϊβάζ συνδέεται με την εκτέλεση στον Κορυδαλλό – Γνώριζε ποιοι είναι από πίσω…»

featured image


Τοποθέτηση on camera από τον Απόστολο Λύτρα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, αλλά και τη σύνδεσή της με την εκτέλεση του δημοσιογράφου που πριν από έναν χρόνο. Ποια πρόσωπα σημαντικά και γνωστά βρίσκονται πίσω από τη Greek Mafia;
Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την δράση της Greek Mafia στην Ελλάδα προχώρησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάνοντας λόγο για διασύνδεση των μαφιόζων με πολιτικούς, οικονομικούς παράγοντες και δημοσιογράφους αλλά και αστυνομικούς.

«Για να λειτουργήσουν αυτά τα κυκλώματα χρειάζονται τις πλάτες ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας επιχειρηματιών ενδεχομένως, ανθρώπων που έχουν χρήματα, δημοσιογράφων, άλλης εξουσίας, πολιτικών», τόνισε ο Απόστολος Λύτρας, ενώ πρόσθεσε πως εμπλέκονται και επίορκοι αστυνομικοί, που γνωρίζουν ονόματα και πρόσωπα. «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ψηλά που χειρίζονται αυτά τα πράγματα και δίνουν την ελευθερία κινήσεων να λειτουργεί το έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός δικηγόρος προχώρησε και σε μια νύξη συνδέοντας την δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ με τους δύο άνδρες που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό!

«Οι δολοφονίες του Κορυδαλλού και άλλες δολοφονίες, σχετίζονται με την εκτέλεση Καραϊβάζ. Έχουν να κάνουν με το ίδιο θέμα. Είναι η ίδια πυραμίδα. Ο Γιώργος ήξερε ή είχε πληροφορίες, ποιοι βρίσκονται πάνω από την Greek Mafia. Ας μη κοροϊδευόμαστε, ας μη γελιόμαστε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λύτρας.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο Καραϊβάζ – Η πρόβλεψή του πριν τον θάνατό του – Θα χυθεί πολύ αίμα στην Ελλάδα!

Αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς συνέβη στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό, όπου στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες.



Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart, ενώ εντός υπογείου γκαράζ βρέθηκε και δεύτερος άνδρας θανάσιμα τραυματισμένος.

Οι δράστες της επίθεσης που φέρονται να άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ διέφυγαν με μαύρο τζιπ, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν η επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιτόπου πέθανε ο Β.Ρ., ο οποίος είχε βαρύ παρελθόν και ήταν γνωστός ως «Ράμπο» ή «ταξιτζής». Υπήρξε πολύ γνωστός οπαδός μεγάλης ομάδας, ενώ είχε συλληφθεί το 2013 ως κατηγορούμενος στην υπόθεση Φιλόπουλου, του οπαδού του Παναθηναϊκού που είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου σε άγρια συμπλοκή οπαδών τον Μάρτιο του 2007, στη Λεωφόρο Λαυρίου. Στη συνέχεια, φέρεται να είχε εμπλακεί με ανθρώπους της νύχτας. Φέρεται μάλιστα να ήταν «δεξί χέρι» ηγετικού στελέχους της Greek Mafia και να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο το Τμήμα Εκβιαστών όσο και το Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ο δεύτερος άνδρας, ο Δ.Μ., ο οποίος -κατά πληροφορίες- ήταν γαμπρός του Β.Ρ., τραυματισμένος βαριά, επιχείρησε να διαφύγει σε διπλανή πολυκατοικία, ωστόσο βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο γκαράζ. Το αυτοκίνητο των θυμάτων βρέθηκε γαζωμένο από τις σφαίρες των δολοφόνων, ενώ σφαίρες βρέθηκαν και σε παρακείμενο αυτοκίνητο.

Ακούστε την ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στο 1.40’’ του παρακάτω βίντεο για όσα είχε πει ο Γιώργος Καραϊβάζ πριν έναν χρόνο και την επιστροφή των «συμβολαίων θανάτου» στη νύχτα και στη Greek Mafia!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.