Νίκος Γιάννης – «Ο Σχίζας έχει πέσει ψυχολογικά, τα έδωσε όλα στη σχέση του με την Παναγιώταρου»

featured image


Για τις σχέσεις του με τους πρώην παίκτες του Survivor μίλησε ο Νίκος Γιάννης στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και στον Πάνο Παπαδόπουλο.

Με αφορμή όσα ακούστηκαν για τον τσακωμό ανάμεσα σε Στάθη Σχίζα και Σπύρο Μαρτίκα, ο Νίκος Γιάννης ξεκαθάρισε πως είναι θέμα χρόνου να τους δούμε και πάλι μαζί…

«Μιλάμε κάθε μέρα με τον Στάθη. Δεν τσακώθηκαν με τον Σπύρο. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες και αυτές τις μέρες θα τους δείτε πάλι μαζί. Κάποια παρεξήγηση έγινε και ως φίλοι πρέπει να τα λύνουμε αυτά», απάντησε ο πρώην παίκτης του Survivor.



Σχετικά με τον χωρισμό του Στάθη Σχίζα από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Όταν χωρίζεις από μία σχέση στην οποία τα έχεις δώσει όλα, ψυχολογικά εννοείται να έχεις πέσει. Είμαστε εδώ οι φίλοι για να τον στηρίξουμε και να ανέβει ψυχολογικά», απάντησε ο Νίκος Γιάννης.

Και κατέληξε: «Χρειάζεται να μείνεις και λίγο μόνος σου και να ξαναβρείς τον εαυτό σου και μετά να μπεις σε κάτι καινούργιο. Πιστεύω και ο Στάθης σε αυτή τη φάση είναι», είπε ο Νίκος Γιάννης στην πρωινή εκπομπή του Open.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.