Εξελίξεις στη δολοφονία της Κω: «Μιλά» το DNA της 27χρονης

featured image


Αδιέξοδο και πολλά κενά «κρύβει» το θρίλερ της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια. Όλα αναμένεται να κριθούν από τις εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις, με τον 32χρονο βασικό ύποπτο να βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία της αρπαγής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα οδηγούν στο ότι, ο 32χρονος απέκρυψε προσωρινά τη σορό της 27χρονης σε χωράφια με πυκνή βλάστηση πίσω από το σπίτι. Δεν αποκλείεται το έγκλημα να έχει γίνει εξωτερικά στην πλαϊνή αυλή του σπιτιού, όπου βρέθηκαν κάποια αποτσίγαρα και μπύρες. Στο κρεβάτι του 32χρονου έχουν βρεθεί ίχνη DNA της 27χρονης, και συγκεκριμένα τρίχες. Ο 32χρονος, έπειτα από ολιγόλεπτη έξοδο με τη μοτοσικλέτα μετά τις 23:00, ίσως για να εξαφανίσει στοιχεία του εγκλήματος ή να βρει υλικά για την κάλυψη της σορού, επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί, φαίνεται να πήγε στο σημείο απόκρυψης, κάλυψε τη σορό με το σεντόνι και τις σακούλες σκουπιδιών. Στη συνέχεια φέρεται να τη μετέφερε μόνος στον… ώμο ή με κάποιο καρότσι οικοδομικών εργασιών, ίσως και με βοήθεια, στο σημείο που βρέθηκε στον υδροβιότοπο στο Τιγκάκι.

Γιατί άλλαξε την αρχική του κατάθεση ο βασικός ύποπτος; 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, δεν ανατρέπει μόνο όσα είπε στην αρχική του κατάθεση ο -μέχρι τώρα- βασικός κατηγορούμενος από το Μπανγκλαντές, αλλά και ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου. Σήμερα, όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA από τα νύχια της Αναστάζια, τα οποία θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.



Χθες ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή, ανασκευάζοντας όσα είχε αρχικά υποστηρίξει περί σεξουαλικής επαφής: «Δε συνευρέθηκα ποτέ σεξουαλικά με την 27χρονη. Ήρθε στο σπίτι μου γιατί ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί ήταν και ο Πακιστανός συγκάτοικός μου. Έκατσε για λίγη ώρα και μετά από λίγο την πήγα με το μηχανάκι μου 100 – 200 μέτρα μακριά από μια ταβέρνα στο Μαρμάρι. Εκεί την περίμενε ο σύντροφός της», δήλωσε. 

Καθώς ο Μπαγκλαντεσιανός αρνείται τις κατηγορίες, οι Αρχές προσπαθούν να δέσουν την κατηγορία εναντίον, επικεντρώνοντας τις έρευνές τους στα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που θα αποκαλύψουν τον δράστη ή τους δράστες. Σημειώνεται πως ο μόνος λόγος για τον οποίο ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να κριθεί ως προσωρινά κρατούμενος και να προφυλακιστεί είναι διότι θεωρείται ύποπτος φυγής μετά τον εντοπισμό του εισιτηρίου που βρέθηκε στην κατοχή με προορισμό την Ιταλία δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

Ο Πακιστανός συγκάτοικος ισχυρίστηκε σε εκείνη την κατάθεση, ότι μετά τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας, άκουσε την μοτοσυκλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές να φεύγει από το σπίτι, γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί. Ακόμη υποστήριξε ότι ο συγκάτοικός του επέστρεψε σπίτι τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ όπως είδε είχε πάνω του χώματα, στάχυα και χόρτα και τα παπούτσια του ήταν λασπωμένα. Τα ευρήματα δείχνουν πως το στυγερό έγκλημα δεν έγινε στο σπίτι του 32χρονου, όπου δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Όπως φαίνεται, ο βασικός ύποπτος, με κάποια δικαιολογία, παρέσυρε έξω από το σπίτι την 27χρονη. 

newsbreak.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.