Χαμός σε κρουαζιερόπλοιο από καταιγίδα – «Πέταγαν» ομπρέλες και ξαπλώστρες… (Βίντεο)

featured image


Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο Independence of the Seas της εταιρείας Royal Caribbean ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από λιμάνι στη Φλόριντα των ΗΠΑ για τις Μπαχάμες όταν «χτυπήθηκε» από ξαφνική καταιγίδα κατέγραψαν σε βίντεο από επιβάτες.

Το περιστατικό έγινε νωρίς το απόγευμα της 16ης Ιουνίου όταν το κρουαζιερόπλοιο με τα 15 καταστρώματα ετοιμαζόταν να λύσει κάβους από το Πορτ Κανάβεραλ.

Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες άρχισαν να «πετούν» με τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου να προσπαθούν να κρυφτούν όπου μπορούν.

Επιβάτες καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση από τον καπετάνιο ούτε και ενημέρωση για το συνέβη. «Θα έπρεπε να ενδιαφέρεστε περισσότερος για τους καλεσμένους και τους υπαλλήλους σας» γράφουν χαρακτηριστικά.



«Ξαφνικά το σκηνικό έγινε τρελό. Ήταν σαν σκηνή από την ταινία Twister με όλες αυτές τις καρέκλες στον αέρα» δήλωσε η Τζεν Στάνσιλ που ήταν μια από τις επιβάτιδες του κρουαζιερόπλοιου που κατέγραψε το «χτύπημα» της καταιγίδας.

Σύμφωνα με μετεωρολόγο του αμερικανικού καναλιού Fox 35 οι άνεμοι έφτασαν έως και τα 95 χλμ./ώρα στην κορύφωση της καταιγίδας.

Από την πλευρά της η εταιρεία Royal Caribbean αρκέστηκε να αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «το Independence of the seas επηρεάστηκε από ξαφνικές ριπές αέρα. Αυτό κράτησε για λίγο και δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί σε επιβάτες ή πλήρωμα».

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.