«Φωτιά» η Τζούλια Νόβα με Brazilian μαγιό – 1 χρόνο μετά τη γέννα δείχνει τα…

featured image


Η εντυπωσιακή ξανθιά σε αποκαλυπτική φωτογραφία από την παραλία που σαρώνει τα social media και προκαλεί σάλο. Το μαγιό της κόβει την ανάσα!

Η Τζούλια Νόβα, το αγαπημένο μας μοντέλο, αποφάσισε να μας χαρίσει μια εντυπωσιακή ανάρτηση για την αρχή του καλοκαιριού που αναμένεται να μας μείνει αξέχαστο! Με μια απόλυτα σαγηνευτική πόζα, ποζάρει ξαπλωμένη στην αμμουδιά, φορώντας ένα brazilian μαγιό που απλά δεν μπορείς να αντισταθείς.

Η Τζούλια καταφέρνει να μας σαγηνεύσει για μια ακόμα φορά, αναδεικνύοντας το θεϊκό της σώμα και το μαγιό της, και φυσικά ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη! Η Τζούλια Νοβα είναι απόλυτα εκθαμβωτική και αποτελεί πηγή προκλητικής ομορφιάς.

Το brazilian μαγιό της αγκαλιάζει τις καμπύλες της με τον πιο γοητευτικό τρόπο και αποκαλύπτει μια από τις πιο εντυπωσιακές πλευρές της. Η Τζούλια γνωρίζει πώς να προκαλεί και να αναστατώνει με την αισθησιακή της παρουσία και το αψεγάδιαστο σώμα της.



Η φωτογραφία της Τζούλια Νόβα ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη και προκαλεί αναταραχή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του instagram. Οι θαυμαστές της που όπως φαίνεται δεν χορταίνουν απο την καλλονή, αφήνουν εκατοντάδες σχόλια ενθουσιασμού και θαυμασμού σε κάθε της ανάρτηση!

Η Τζούλια Νόβα μας δείχνει ότι το καλοκαίρι είναι πραγματικά εδώ και εμείς δεν μπορούμε παρά να απολαύσουμε κάθε στιγμή από αυτήν την θεϊκή ομορφιά!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.