Σε σοκ η Ζωή Κρονάκη – «Λιποθυμούσαν τα παιδιά, έπεφταν σαν μύγες… τρέμω ακόμα»

featured image


«Πήγα μαζί με την κόρη μου, η οποία είναι στα 13 και την φίλη της. Το έζησα όλο, το λέω και ανατριχιάζω» εξομολογήθηκε η Ζωή Κρονάκη.

Τις σοκαριστικές στιγμές στο Waterboom Festival έζησε από κοντά η Ζωή Κρονάκη, λεπτό προς λεπτό, όπως μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το Σάββατο μέσα από την εκπομπή «Δύο στη μία» της ΕΡΤ. Μάλιστα, η γοητευτική παρουσιάστρια δεν δίστασε να εξομολογηθεί τον τρόμο που έζησε παρευρισκόμενη στον χώρο μαζί με την κορούλα της.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου υπογράμμισε πως «είχαμε στο γραφείο χθες σύσκεψη, έρχεται η Ζωή και έτρεμε. «Πήγα σε μια συναυλία με την κόρη μου και υπήρξαν σκηνές… πόλεμος» μου είπε».

«Είδα σκηνές απείρου κάλους στο Waterboom. Πήγα μαζί με την κόρη μου, η οποία είναι στα 13 και την φίλη της. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συναυλίας, εκεί γύρω στις επτά, λιποθυμούσαν τα παιδιά δίπλα μας και έπεφταν σαν μύγες για διαφορετικούς λόγους. Για τα τσιγάρα, για την πολυκοσμία, δεν το εξετάζω αυτό.

Κάποια στιγμή λοιπόν, γιατί το έζησα όλο, το λέω και ανατριχιάζω, συμβαίνει κάτι που εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι. Είμαστε στα VIP, δηλαδή τη θέση κάτω στην σκηνή λίγο πιο πίσω από το Golden Standing, εκεί μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο, είχα στο μυαλό μου να μετακινηθούμε προς την άκρη με τα παιδιά γιατί ψυχανεμιζόμουν πως με τόση πολυκοσμία είναι κάτι εύκολο το να λιποθυμήσει κανείς» εξομολογήθηκε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.



«Κάποια στιγμή επικρατεί το χάος. Άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα και καπνογόνα και τα παιδιά δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε. Άρχισαν και ούρλιαζαν: «φωτιά», «βόμβα» και ξαφνικά αυτό το κύμα από την σκηνή μέχρι το σημείο που ήμασταν εμείς ερχόταν όλο προς τα πάνω μας για να φτάσουμε στην πύλη εισόδου! Τα παιδιά να ουρλιάζουν, να κλαίνε, κάποια ποδοπατήθηκαν, υπήρχε ένα κοριτσάκι και από πάνω του περνούσαν όλα τα παιδιά. Επικράτησε πανικός. Πως βλέπεις σε κάποιες ταινίες όταν υπάρχει ένα γεγονός με φωτιά ή σεισμό σε ένα κτίριο και ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον. Τρέμω ακόμα που το λέω αυτή τη στιγμή γιατί έπιασα από το χέρι τα παιδιά, τους λέω «παιδιά, ανάσες και ηρεμία» αλλά αυτό όλο το σκούντημα ερχόταν προς το μέρος μας. Βγήκαμε από εκείνο το σημείο, τα παιδιά ουρλιάζανε και οι γονείς έκλαιγαν, όλοι μιλούσαν στα κινητά τους. » συμπλήρωσε, εμφανώς ταραγμένη, η Ζωή Κρονάκη στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στην ΕΡΤ. «Και λέω πόσο λεπτή είναι αυτή η γραμμή του να γίνει μια τραγωδία γιατί σήμερα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Αναρωτιέμαι ποιος ήταν αυτός ο αχρείος, ο οποίος έριξε το δαρκυγόνο και ποια ήταν τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται σε έναν χώρο που πηγαίνουν μικρά παιδιά, που το μόνο που χρειαζόταν απλά ήταν να δείξουμε το εισιτήριο στο κινητό μας. Κανένα μέτρο ασφαλείας, το μόνο που μας έδωσαν ήταν μια αδιάβροχη θήκη για το κινητό μας».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.