10χρονος σώθηκε τελευταία στιγμή από απαγωγή κάνοντας αυτό το κόλπο

featured image


Ένα 10χρονο αγόρι στην Αμερική απέδειξε την εξυπνάδα και την εφευρετικότητα του. Οι κινήσεις που έκανε τον έσωσαν από την απαγωγή του. Χάρη στην εξυπνάδα του κατάφερε να γλιτώσει από την απαγωγή του, όταν μία γυναίκα το ακολουθούσε στο σπίτι από το σχολείο την περασμένη Παρασκευή.

Τι συνέβη

Ο μαθητής μπήκε σε ένα τοπικό κατάστημα στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και ζήτησε από τη 17χρονη ταμία να προσποιηθεί ότι είναι η μητέρα του. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει πως το αγόρι πιθανότατα να γλίτωσε την απαγωγή καθώς δείχνει να το ακολουθεί πριν εκείνο της ξεγλιστρήσει και μπει στο κατάστημα της γειτονιάς.

Η άγνωστη συνέχισε να παραμονεύει έξω από το μαγαζί. Ο 10χρονος Σάμι που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κατευθύνθηκε προς το ταμείο και ψιθύρισε κάτι στην ταμία.
10χρονος στις ΗΠΑ γλίτωσε την απαγωγή ζητώντας από ταμία να κάνει τη μητέρα του



Ο πατέρας του Σάμι, δήλωσε στο WPVI ότι ο γιος του ζήτησε από την ταμία να «συμπεριφερθείς σαν να είσαι η μαμά μου» επειδή αυτή η κυρία με παρακολουθεί. Η ταμίας που κατάλαβε ότι το αγόρι κινδυνεύει μπήκε ανάμεσα στον Σάμι και τη γυναίκα, η οποία εξακολουθούσε να κρατάει την πόρτα του καταστήματος ανοιχτή.

Στη συνέχεια, η ταμίας πήγε ήρεμα προς τα εκεί, τράβηξε την πόρτα και την κλείδωσε. Αυτή η κίνηση της εργαζόμενης κοπέλας ήταν σωτήρια καθώς μόνο τότε η γυναίκα απομακρύνθηκε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.