Βελόπουλος: Κινείται νομικά κατά όσων χαρακτηρίζουν την Ελληνική Λύση «ακροδεξιό κόμμα»

featured image


Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν κατατάσσεται στο φάσμα της «ακροδεξιάς», ενώ αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά κατά όσων «αμαυρώνει και συκοφαντεί την ίδια την υπόστασή μας».

Ακολουθεί η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«Ένα περίεργο σενάριο κινείται και διακινείται από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως αλλά και από πολιτικούς αντιπάλους της Ελληνικής Λύσης, που θέλουν να κατατάξουν την Ελληνική Λύση στο φάσμα της Ακροδεξιάς.Τους διαβάζω, λοιπόν, τι σημαίνει ακροδεξιά: Οργανωμένη βία κατά πολιτικών αντιπάλων, αντικοινοβουλευτισμός και παρακρατική δράση.

Η Ελληνική Λύση επί 4 χρόνια απέδειξε ότι είναι θεσμικά δημοκρατικό κόμμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, λοιπόν, να αμαυρώσει και να συκοφαντήσει την ίδια την υπόστασή μας.

Από εδώ και στο εξής, τους ενημερώνουμε, ότι θα κινηθούμε δικαστικά. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει, να αμαυρώσει την υπόστασή μας.

Και κάτι τελευταίο. Δεν ήξερα ότι η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια, το ψωμί – παιδεία – ελευθερία, που πιστεύουμε εμείς, είναι ακροδεξιά αντίληψη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.