Η Έλενα Ακρίτα τρολάρει: «Προσευχηθείτε για τον Νίκο Ευαγγελάτο»

featured image


Τρολάρει τον Νίκο Ευαγγελάτο η Έλενα Ακρίτα, μετά από το νέο του «επίτευγμα» να εμφανιστεί μέσα στο… υποβρύχιο Titan που χάθηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό ενώ πλησίαζε το ναυάγιο του Τιτανικού. 

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής κατάφερε πάλι να γίνει viral με τους χρήστες του διαδικτύου να απορούν που φτάνει επιτέλους αυτή η παράνοια με τα γραφικά της εκπομπής.

«Ο Νίκος εγκλωβίστηκε στο υποβρύχιο, προσευχηθείτε μαζί μας, κουράγιο Νίκο ερχόμαστε» έγραψε με τη σειρά της η Έλενα Ακρίτα στο Facebook με τους χρήστες να αναρωτιούνται τι κάνει πια ο άνθρωπος για να βγάλει το… παντεσπάνι της οικογένειάς του.



Ο Ευαγγελάτος πάει παντού: Μπήκε στο υποβρύχιο «Titan» και βούτηξε στο ναυάγιο του Τιτανικού

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας o Νίκος Ευαγγελάτος έχει γίνει πολλές φορές viral για τα γραφικά της εκπομπής του LIVE NEWS.

Σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος ξεπέρασε τον εαυτό του παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA για την εξαφάνιση του τουριστικού υποβρυχίου «Titan», που αγνοείται από την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιήγησης στο «κουφάρι» του Τιτανικού, είδαμε τον Νίκο Ευαγγελάτο…. μέσα στο υποβρύχιο, δίπλα ακριβώς στο πιο διάσημο ναυάγιο της παγκόσμιας ιστορίας!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.