Βιαστής και δολοφόνος 11χρονης χτυπά τον δικηγόρο του στο δικαστήριο λίγο πριν καταδικαστεί εις θάνατον - Βίντεο

featured image


Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο  τουρίστας φαίνεται να χαράσσει δύο ονόματα – το δικό του και ενός άλλου προσώπου – στο Κολοσσαίο χρησιμοποιώντας κλειδιά.

Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνεται ο τουρίστας να χαράσσει «Ivan + Hayley 23» στο ηλικίας σχεδόν 2.000 ετών μνημείο.

«Είσαι σοβαρός φίλε;» ακούγεται να λέει οργισμένος προς τον τουρίστα ο αυτόπτης μάρτυρας που καταγράφει την αδιανόητη πράξη του.

Δείτε το βίντεοΤο ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι ο τουρίστας μετά την παρατήρηση όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά γύρισε χαμογελαστός προς την κάμερα.

«Αυτό που κάνεις είναι λάθος. Ανόητε μ@@@κα» συνεχίζει να «κράζει» τον τουρίστα ο αυτόπτης μάρτυρας, χωρίς, πάντως, να «ιδρώνει το αυτί» του δράστη.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του βανδαλισμού υποστήριξε ότι έδειξε το βίντεο στους Ιταλούς υπαλλήλους στο Κολοσσαίο αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν έδειξαν να σκοτίζονται.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ιταλικό δίκαιο αν ο άνδρας εντοπιστεί και συλληφθεί τότε μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο έως και 20.000 ευρώ ενώ αντιμετωπίζει και τον κίνδυνο φυλάκισης καθώς το Κολοσσαίο έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.