Απίστευτο – Ως παιδί έπαιξε στους Power Rangers και ως ενήλικας έγινε δολοφόνος!

featured image

Ως παιδί είχε συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες και τηλεοπτικές σειρές και είχε φροντίσει να αποταμιεύσει τα χρήματα που κέρδισε. Τουλάχιστον έτσι «πούλησε» τον εαυτό του στον Τόμας και την Τζάκι Χοκς, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που έψαχνε αγοραστή για το σκάφος του.

Από τότε που συνταξιοδοτήθηκαν, οι δυο τους ζούσαν τους περισσότερους μήνες του χρόνου στο γιοτ τους. Συνήθιζαν να πλέουν στον Κόλπο της Καλιφόρνια, ενώ όταν ο καιρός το επέτρεπε, ανοίγονταν στον Ειρηνικό. Όλα άλλαξαν το 2003 με τον ερχομό του εγγονού τους.

Τον Νοέμβριο του 2004 ανάρτησαν στο διαδίκτυο μία αγγελία για να πουλήσουν το αγαπημένο σκάφος τους. Μέσα σε λίγες μέρες, ένας χρήστης ανταποκρίθηκε και κανόνισαν να συναντηθούν από κοντά. Το όνομά του ήταν Σκάιλαρ Ντελεόν.

Στην αρχή, ο Τόμας Χοκς ήταν κάπως επιφυλακτικός. Τον προβλημάτιζε το νεαρό της ηλικίας του Ντελεόν, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αποδείξει πως είχε μία καλή δουλειά με σταθερό εισόδημα.

Ο 25χρονος όμως φρόντισε να τον καθησυχάσει. Εξήγησε στους Χωκς ότι από πολύ μικρός συμμετείχε σε διαφημιστικά και μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Μία από αυτές ήταν και οι Power Ranger, όπου είχε κάνει γκεστ εμφανίσεις σε επεισόδια της πρώτης σεζόν. Όσο μικροί κι αν ήταν οι ρόλοι, στο Χόλιγουντ πλήρωναν καλά, με αποτέλεσμα να έχει βάλει στην άκρη ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Επιπλέον, ο Ντελεόν έδειχνε να είναι ιδιαίτερα συγκροτημένο άτομο. Στη δεύτερη συνάντηση με τους Χοκς, τον συνόδευαν η έγκυος γυναίκα του και το μωρό τους. Ήθελε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως έναν νεαρό υπεύθυνο οικογενειάρχη, που ήξερε να διαχειρίζεται και να επενδύει σωστά τα χρήματά του. Για την ολοκλήρωση του ιδανικού προφίλ, ο Σκάιλαρ πρόσθεσε ότι είχε υπηρετήσει για λίγο καιρό στον Αμερικανικό Στρατό.


Ως συνταξιούχος αστυνομικός και εξαιρετικά αθλητικός τύπος, ο Τόμας Χοκς εκτίμησε ιδιαίτερα αυτήν την πληροφορία. Εντυπωσιασμένοι αμφότεροι, οι Χοκς αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αγοραπωλησία του σκάφους. Πλέον το μόνο που έμενε ήταν να υπογράψουν τα χαρτιά και να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Στις 14 Νοεμβρίου του 2004, ο Τόμας και η Τζάκι σάλπαραν για τελευταία φορά με το αγαπημένο τους σκάφος. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που κάποιος τους είδε ζωντανούς. Τις δύο βδομάδες που ακολούθησαν, επικράτησε σιγή ιχθύος. Το ζευγάρι παρέμενε άφαντο, οι αστυνομικοί όμως δεν άργησαν να ανακαλύψουν ότι το σκάφος τους βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Νιούπορτ της Καλιφόρνια.

Έπειτα, αναπόφευκτα οδηγήθηκαν στα ίχνη του Σκάιλαρ Ντελεόν. Μετά απο πίεση το αυτοκίνητο των Χοκς εντοπίστηκε στο Μεξικό. Το είχε στην κατοχή του ένας γνωστός του Σκάιλαρ από την φυλακή. Ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Του προτάθηκε να πει όλη την αλήθεια και ως αντάλλαγμα θα έπεφτε στα «μαλακά». Τότε, λύγισε. Ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί να βοηθήσει τον Σκάιλαρ Ντελεόν και να απαγάγει τους Χοκς. Το σχέδιο δεν προέβλεπε την δολοφονία τους. Ήθελε να τους εκβιάσει προκειμένου να υπογράψουν τα χαρτιά της μεταβίβασης του σκάφους και να κλέψει τις κάρτες και τα μετρητά που είχαν πάνω τους. Ωστόσο, κατά την εκτέλεση, τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Τόμας Χοκς προσπάθησε να αντισταθεί και ο Σκάιλαρ συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ ριψοκίνδυνο να τους αφήσει να ζήσουν. Με τη βοήθεια της γυναίκας του και ενός τρίτου συνεργού, έδεσε το ηλικιωμένο ζευγάρι στην άγκυρα του σκάφους και τους πέταξε καταμεσής του ωκεανού. Τα πτώματά τους δεν εντοπίστηκαν ποτέ.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.