Τάσος Ποτσέπης: Δεν είπα γκαντεμόσαυρο – γουρλομάτη τον πρωθυπουργό – Διαψεύδει ότι απείλησε τον Κ. Μητσοτάκη

featured image

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «αγάπη μόνο», έπειτα από βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα και στην οποία έλεγε ότι θα βάλει στα τέσσερα κάποιον «γκαντεμόσαυρο γουρλομάτη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ γιατί γνώριζε τα πάντα για την δολοφονία της Κατερίνας Αναγνωστάκη;

Ακολούθησαν δημοσιεύματα τα οποία υποστήριζαν ότι ο συνοριοφύλακας έβριζε και απειλούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αποτέλεσμα ήταν ο Τάσος Ποτσέπης να τεθεί σε διαθεσιμότητα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.

Με νεότερο βίντεο του όμως διαψεύδει κάθετα ότι απέδωσε τους χαρακτηρισμούς «γκαντεμόσαυρος γουρλομάτης» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά απευθυνόταν σε έναν φίλο του με χιουμοριστική διάθεση.

Απείλησε μάλιστα ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά όσων θεώρησαν ότι οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί στο βίντεο απευθύνονταν στον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να χάσει ο ίδιος την θέση του.


Προκαλεί πάντως απορία, ο λόγος που ο διοικητής του συνοριοφύλακα έκρινε πως η συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί απευθύνονται στον πρωθυπουργό της χώρας. Ένα είναι βέβαιο, ότι θα πρέπει να τεκμηριώσουν επισήμως πως οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί απευθύνονται στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Δείτε τι είπε ο Ποτσέπης στο ραδιόφωνο του Focus FM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο νοσοκομείο ΤΩΡΑ ο Μικρούτσικος με λοίμωξη – Η ζωή του κρέμεται απο μια κλωστή




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.