Έγκλημα στη Δάφνη – “Έλα μωρέ με τον Αλβανό…”. Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί

featured image

Η Ελλάδα “μουδιασμένη” εδώ και κάποιες ώρες “βιώνει” μια ακόμη συζυγοκτονία. Πέραν των όποιων οικογενειακών διαφορών που υπήρχαν στο ζευγάρι, η ευθύνη του κακού είναι μοιρασμένη. Κι αυτό γιατί; Διότι πρίν απο 19 ημέρες η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε καταγγείλει ένα ακόμη περιστατικό βίας του συζύγου στην άτυχη γυναίκα.

Δυστυχώς τοι πλήρωμα των αστυνομικών που βρέθηκε στον χώρο… δεν έδωσε σημασία με έναν μάλιστα απο αυτούς να φέρεται να λέει “Έλα μωρέ με τον Αλβανό”.  Γι΄αυτό το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάνοντας γνωστό πως οι αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο σημείο τίθενται σε διαθεσιμότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο νοσοκομείο ΤΩΡΑ ο Μικρούτσικος με λοίμωξη – Η ζωή του κρέμεται απο μια κλωστή

«Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν το καθήκον τους, και πράγματι  στη συντριπτική πλειονότητά τους το εκτελούν με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, κάτω από όλες τις συνθήκες, μέρα και νύχτα, οποτεδήποτε οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή τους. Για όσους αστυνομικούς δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, δεν υπάρχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία”.


Σχετικά με τις καταγγελίες για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Δάφνη σημειώνονται τα ακόλουθα:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ γιατί γνώριζε τα πάντα για την δολοφονία της Κατερίνας Αναγνωστάκη;

“Από την αρχική διερεύνηση των καταγγελιών προκύπτει η βασιμότητα αυτών και ήδη με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό που έφθασε στο σημείο, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στα δέοντα. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, που με βάση τις οδηγίες που είχαν δοθεί από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, το σήμα ήταν υψηλής προτεραιότητας”.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.