Παντελής Τουτουντζής: «Είμαι τέτοιος μπαμπάς, είμαστε βασικά, που περνάμε όλο μας χρόνο με τα παιδιά μας»

featured image

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι Make-up artist που τον γνωρίσαμε μέσα από μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές όπως το GNTM και το Hall of Fame. Τον βλέπαμε και καθημερινά στην εκπομπή “Super Makeover” με τη Δούκισσα Νομικού.

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύο παιδιά του, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή του.

Παντελής Τουτουντζής: Όσα είπε στην Ελένη Τσολάκη

“Ο μεγάλος είναι τεσσάρων και η μικρούλα μας είναι δύο. Το αγοράκι είναι πιο ζόρικο, είναι πιο παρορμητικός, πιο ζωηρός, πιο άτακτος αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το φύλο, αλλά και με τον χαρακτήρα”, ανέφερε αρχικά. Παντελής Τουτουντζής Στη συνέχεια, ο γνωστός makeup artist, που φέτος τον είδαμε στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού, εξομολογήθηκε ότι ο ελεύθερος χρόνος του είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στα παιδιά του.

“Είμαι τέτοιος μπαμπάς – είμαστε βασικά – που θέλουμε όλον τον ελεύθερο χρόνο να τον περνάμε με τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, πιο δυνατό, πιο ευχάριστο”.

Τέλος, ο Παντελής Τουτουντζής περιέγραψε τι έκανε όταν ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί του: “Μόλις ήρθε στη ζωή ο γιος μας, πήρα τους γονείς μου τηλέφωνο και τους λέω “είμαι γονιός πια δεν είμαι παιδί”.

Δείτε το βίντεο

Ο ίδιος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.


Όταν μίλησε στους γονείς του για την ταυτότητά του

“Έχω δύο υπέροχους γονείς, όταν τους μίλησα για την “ταυτότητά” μου, πήραν την ευθύνη και με αγκάλιασαν. Μου είπαν “είμαστε εδώ για εσένα”, πώς είναι η λύκαινα που πας να της πάρεις ένα λυκάκι; Έτσι ένιωσα τη μαμά μου, όταν της είπα κάτι τόσο ευαίσθητο για εμένα. Και αυτό για έναν άνθρωπο είναι το σημαντικότερο πράγμα, που μπορείς να του δώσεις. Η ασφάλεια της επιλογής”.

Για τα παιδιά του

“Ο μεγάλος μου γιος έμεινε στη θερμοκοιτίδα δύο εβδομάδες. Ο δίδυμος αδελφός του, την ώρα της γέννας, ταξίδεψε στον ουρανό. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου σταμάτησα να νιώθω παιδί και ένιωσα πατέρας. Τότε έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα τιμήσω αυτό το ρόλο. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου μου ήρθε στη ζωή και η πριγκίπισσα μου”, είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

Παντελής Τουτουντζής



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.