Τέλος ο Φιλιππίδης απ’ όλα τα κανάλια – Η συμφωνία που τον θέτει οριστικά σε «μαύρη λίστα»

featured image

Δεν πρόκειται – τουλάχιστον μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του – να ξαναδούμε στην μικρή οθόνη τηλεοπτική σειρά, εκπομπή ή θεατρική παράσταση που συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Είναι κοινή απόφαση όλων των ιδιωτικών καναλιών και της ΕΡΤ που είχε συζητηθεί μήνες πριν όταν το θέμα Φιλιππίδη «έσκασε» στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και φυσικά εν συνεχεία απομακρύνθηκε από τον «Πλάτανο» της ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τηλεοπτικός δημοσιογράφος «πλακώθηκε» με διαφημίστρια για… δύο μεγεθυντές πέους

Ο Φιλιππίδης έχει συμμετάσχει σε σειρές όλων των ιδιωτικών καναλιών με τις περισσότερες να είναι στο Mega. To κανάλι απ’ ότι μαθαίνω από την πρώτη στιγμή είχε αποφασίσει το «εμπάργκο» στις σειρές αυτές.


Ο Πέτρος βέβαια συμμετείχε ως καλεσμένος και σε πολλές εκπομπές ενώ κατά καιρούς είχαν προβληθεί και θεατρικές του παραστάσεις. Και αυτά τα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται στη μακρά «μαύρη λίστα» των καναλιών. Και η αλήθεια είναι πως είχε γράψει «χρυσές σελίδες» στην τηλεθέαση αλλά και στις θεατρικές αίθουσες. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Δεν πρόκειται να τον δούμε σύντομα τουλάχιστον στην μικρή οθόνη. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απολύθηκε ο Καρμοίρης από την ΕΡΤ μετά το ρατσιστικό σχόλιο (vid)



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.