Σοκάρουν τα νέα ευρηματα! Ο φονιάς είχε μίσος για την Γαρυφαλλιά. Την έδειρε, την έσυρε και την πέταξε στη θάλασσα

featured image

Καταπέλτης για τον 30χρονος είναι η έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο καθώς διαπιστώθηκε ότι την χτύπησε, στη συνέχεια την έσυρε στα βράχια και όταν την έσπρωξε στη θάλασσα ήταν ακόμα ζωντανή.

Τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής που διεξήγαγε νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας καταγράφουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η Γαρυφαλλιά. Η σορός της Γαρυφαλλιάς έφερε κακώσεις στο κεφάλι που προκλήθηκαν από χτυπήματα του 30χρονου.


Παράλληλα το σώμα της Γαρυφαλλιάς είχε και εκδορές στοιχειό που κάνει τον ιατροδικαστή να μιλά για σύρσιμό της από τον δολοφόνο της. Επιβεβαιώθηκε, τέλος, για μια ακόμη φορά ότι η άτυχη 26χρονη είχε τις αισθήσεις της έσπρωξε στη θάλασσα και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Κατά πληροφορίες του in, ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για τα ευρήματά του αυτά καθώς είναι σε εξέλιξη η απολογία του 30χρονου. Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί στον εισαγγελέα αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.