featured image

27χρονη χορτοφάγος αρρώστησε και έπεσε σε κατάθλιψη γιατί έφαγε κατά λάθος κοτόπουλο

Αληθινή ιστορία: Μπορεί να φαίνεται περίεργη ως ιστορία, όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή. Η Νικ Κεντ, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, αποφάσισε μία μέρα να παραγγείλει φαγητό, με την αδερφή της από τα KFC. Η Νικ Κεντ είναι χορτοφάγος και παρήγγειλε ένα vegan burger. Ωστόσο, το εστιατόριο της παρέδωσε ένα χάμπουργκερ, με κοτόπουλο. Μέχρι να το καταλάβει, η Νικ, ήταν ήδη αργά…

Οι δηλώσεις της Νικ Κεντ

Νικ Κεντ: «Θλιβερή στιγμή»

«Είμαι vegan για πέντε χρόνια, οπότε γνωρίζω πολύ καλά ποια προϊόντα παρασκευάζονται από φυτικά προϊόντα και ποια όχι. Ένιωθα να κατεβαίνει στον οισοφάγο μου».

Νικ Κεντ: «Γνωρίζω τα φυτικά προϊόντα»

«Ένιωθα άρρωστη. Ήταν θλιβερή στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφαγα κρέας για τελευταία φορά και έχω ξεσυνηθίσει. Πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου κατευθείαν».

Νικ Κεντ: «Νιώθω απογοητευμένη»

«Ένιωσα ωραία όταν έμαθα ότι το KFC παίρνει μια πρωτοβουλία για τα vegan άτομα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να πηγαίνω να τρώω εκεί με την οικογένειά μου. Τώρα νιώθω απογοητευμένη».


Τι έγινε τελικά

Ένας εκπρόσωπος της KFC παραδέχτηκε το λάθος του εστιατορίου. Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από τη Νικ Κεντ. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Ο ίδιος ανταπέδωσε, το λάθος του εστιατορίου. Το έπραξε, με επιστροφή χρημάτων, καθώς και με ένα πραγματικό μπέργκερ για vegan.

Πηγή : hairt.gr

<\/span>«,»nextFontIcon»:»<\/span>«}» data-theiapostslider-onchangeslide=»»»»>


[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.