“Big Brother” – Μπαίνει στο σπίτι η Αλεξανδράτου. Τι συμφώνησαν σε δύο ραντεβού!

featured image

Ο «μεγάλος αδερφός» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και είναι έτοιμος να… ταράξει τα νερά. Άλλωστε, στο σπίτι δεν θα μπουν μόνο απλοί παίκτες, αλλά και διάσημοι, ώστε να προκαλέσουν ντόρο και να ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Έχουμε το spoiler του καλοκαιριού που έχει να κάνει με το Big Brother και έχει να κάνει με τις τραγουδίστριες οι οποίες έλκονται από το Reality αυτό σαν τα κουνούπια από το φως.

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου τραγουδίστρια και αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την παραγωγή του Big Brother και έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού!


Το πρώτο διερευνητικό κατά το οποίο ανιχνεύθηκαν οι προθέσεις και παρουσιάστηκε το project αναλυτικά στην τραγουδίστρια και το δεύτερο όπου έγιναν και συγκεκριμένες συζητήσεις για τα οικονομικά αλλά και τα διαδικαστικά. Έγινε επίσης μία μίνι συνέντευξη – βιογραφικό της Άρτεμις Αλεξανδράτου όπου και καταγράφησαν διάφορες συγκεκριμένες προσωπικές στιγμές της τραγουδίστριας οι οποίες θα είχαν ενδιαφέρον να παρουσιαστούν μέσα στο ριάλιτι στην ενότητα Ιστορίες ζωής.

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews έχει απαντήσει εν μέρει θετικά και δεσμεύτηκε για οριστική απάντηση τις επόμενες ημέρες όπου θα επιστρέψει από την Ίο που βρίσκεται για διακοπές

Πηγή: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.