Τόλης Βοσκόπουλος – Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό του. Το μυστικό ντοσιέ και…

featured image

Σήμερα, για πρώτη φορά, ο Νίκος Νικόλιζας αποκαλύπτει με άρθρο του στην Espresso την πρόθεση που είχε ο Τόλης Βοσκόπουλος προτού φύγει από τη ζωή να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του, γραμμένη από τον ίδιο.

Εδώ και αρκετά χρόνια πολλοί δημοσιογράφοι προσέγγισαν τον μεγάλο ερμηνευτή προκειμένου να γράψουν τη βιογραφία του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ωστόσο, ήταν κάθετα αντίθετος, θεωρώντας πως η ζωή του ήταν πάντα ανοιχτό βιβλίο και δεν είχε νόημα να γραφτεί κάτι τέτοιο για εκείνον.

Κάποια στιγμή και ενώ τα χρόνια περνούσαν, η Άντζελα Γκερέκου του ζήτησε να ξεκινήσουν τη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, αν και διστακτικός, πείστηκε και έτσι άρχισε να γράφει όλα όσα θυμόταν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε κελί 8 τετραγωνικών ο Φιλιππίδης – “Δεν μιλάει σε κανέναν… μόνο ψελλίζει”

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος όποτε είχε κενό στην καθημερινότητά του, έγραφε τα απομνημονεύματα της ζωής του. Είχε γράψει αρκετές σελίδες και τα θυμόταν όλα με λεπτομέρειες. Ωστόσο, μια μέρα σταμάτησε να γράφει. Έκλεισε το ντοσιέ με τις σελίδες που είχε γράψει και δεν ασχολήθηκε ξανά», λέει στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα ένα από τα πιο κοντινά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στην Espresso η ίδια πηγή «η συγκινησιακή του φόρτιση για τα παιδικά του χρόνια και τις αναμνήσεις του ήταν τόσο έντονη που δεν μπόρεσε να ξαναγράψει τίποτα. Μέσα στο ντοσιέ είχε πάνω από 40-50 σελίδες χειρόγραφες».

Όταν η Άντζελα Γκερέκου του ζήτησε να συνεχίσει, εκείνος της απάντησε «δεν θα μπορέσω να το τελειώσω ποτέ. Εσύ όμως ξέρεις τα πάντα για μένα. Στα έχω πει όλα, θα μπορούσες να το τελειώσεις με τη δική μου υπογραφή και συγκατάθεση».


Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει δώσει λοιπόν το πράσινο φως στη γυναίκα της ζωής του να γράψει τη μυθιστορηματική πορεία που είχε στο θέατρο, το τραγούδι αλλά και όσα έζησε για περισσότερα από 60 χρόνια. Το μόνο πλέον που απομένει να δούμε είναι αν η Άντζελα που ξέρει ακόμη και τα πιο ανομολόγητα ίσως μυστικά από τη ζωή του Τόλη θα αποφασίσει να τα δημοσιοποιήσει μέσα από τη βιογραφία του. Και τότε ίσως ρίξει βόμβες μεγατόνων.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδούσε με κορτιζόνη και παρουσία γιατρού για να μην ακυρωθούν οι παραστάσεις»

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Βάλαρης για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ο ίδιος υπήρξε ο τελευταίος συνεργάτης του τραγουδιστή, μιας και είχαν βρεθεί στη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ», τη σεζόν 2018-2019.

Ο Γιώργος Βάλαρης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και στα Παραπολιτικά 90,1, και μέσα σε όλα αποάλυψε μια δύσκολη βραδιά στο θεατρική σκηνή, κατά την οποία παρά την κατάσταση υγεία του, ο Τόλης Βοσκόπουλος κατάφερε και εμφανίστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σήκωσε τα κεραμίδια από το σπίτι του και ΑΥΤΟ που βρήκε από κάτω τον έκανε να πηδήξει στον αέρα!

«Ξεπερνούσε πάντα όλες τις δυσκολίες… Εγώ τον έζησα σε μια περίοδο που ήταν καταπονημένος και ήταν και χειμώνας και κάποια στιγμή αρρώστησε για μία εβδομάδα και είχε κάνει εισαγωγή και στο νοσοκομείο. Εμείς είχαμε παράσταση και θα ακύρωνα, όμως ο ίδιος ήρθε με παρουσία γιατρού για να μην ακυρώσουμε τις παραστάσεις.

Τραγούδησε με κορτιζόνη και όταν του είπα να πει λιγότερα τραγούδια, για να μην κουραστεί, μου λέει “Είναι δυνατόν; Έχει έρθει τόσος κόσμος εδώ και εγώ θα τον απογοητεύσω”; Τόσο επαγγελματίας ήταν, λιοντάρι, άψογος και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Τον αποθέωσαν. Είχε τόση δύναμη μέσα του».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.