Φρίκη - Ανατριχιαστική μαρτυρία : “Το βαρέλι έπεσε και βγήκε το κεφάλι” (Εικόνα)

featured image

Μακάβριο θέαμα νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στο Ρέθυμνο της Κρήτης, κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού του Πλατανιανού ποταμού. Μέσα σε ένα βαρέλι υπήρχαν ανθρώπινα οστά με τις πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πρόκειται για οστά που ανήκουν σε άνδρα, ενώ αναμένεται σήμερα η ιατροδικαστική έκθεση.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, το βαρέλι στις όχθες του ποταμού εντόπισε ο χειριστής του σκαπτικού μηχανήματος σε μια δασώδη από καλάμια έκταση. Το βαρέλι έπεσε στο έδαφος και από το στόμιο του εμφανίστηκε ένα ανθρώπινο κεφάλι σε κατάσταση μουμιοποίησης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τηλεοπτικός δημοσιογράφος «πλακώθηκε» με διαφημίστρια για… δύο μεγεθυντές πέους

«Με κάλεσε στο τηλέφωνο ο χειριστής μηχανήματος της εταιρείας μου. Εκείνος είδε πρώτος το πτώμα. Βρισκόταν με το μηχάνημα σε σημείο με πάρα πολλά καλάμια και κάποια στιγμή θέλοντας να περάσει βλέπει ένα μπλε πλαστικό βαρέλι όρθιο και πήγε να το κάνει στην άκρη για να περάσει. Το βαρέλι έπεσε και από το στόμιο πετάχτηκε έξω το ανθρώπινο κεφάλι που παρά την κατάσταση που βρισκόταν κατάλαβε αμέσως ότι ανήκει σε άνθρωπο. Λογικό να σοκαριστεί ο χειριστής αλλά το παλικάρι προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του. Με κάλεσε στο τηλέφωνο και πήγα. Η εικόνα ήταν και για μένα σοκαριστική, ομολογώ. Δεν ήταν σκελετός, όπως αρχικά ακούστηκε, αλλά πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση. Φαινόταν πεντακάθαρα. Έχω τη βεβαιότητα ότι ανήκει σε άνδρα διότι φαινόταν καθαρά τα γένια του. Παρ’ ότι δεν έχω εμπειρία από τέτοια πράγματα, κατά την άποψη μου δεν ήταν πάνω από 40 ετών. Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν τα παιδιά από την ασφάλεια και τους υποδείξαμε το σημείο. Ήρθε και ιατροδικαστής μετά. Κι εγώ κι ο χειριστής καταθέσαμε στην αστυνομία».

Ο κ. Σφακιανάκης προχωρά σε μια ακόμη ανατριχιαστική αποκάλυψη λέγοντας ότι: «Το βαρέλι δεν ήταν μεγάλο και σίγουρα δεν χωρούσε ολόκληρος άνθρωπος μέσα. Εμείς είδαμε το κεφάλι και μέχρι τους ώμους. Ούτως ή άλλως είναι αδύνατον να χωρούσε ολόκληρο το σώμα ανθρώπου. Με άλλο τρόπο ναι θα χωρούσε και καταλαβαίνετε τι θέλω να πω….».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απολύθηκε ο Καρμοίρης από την ΕΡΤ μετά το ρατσιστικό σχόλιο (vid)



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.