Τραγικό θάνατο για γυναίκα που ετοιμαζόταν να κάνει bungee jumping και πήδηξε χωρίς να την έχουν δέσει! (video)

featured image

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα στην Κολομβία, όταν επιχείρησε να κάνει bungee jumping πηδώντας από μια γέφυρα, χωρίς όμως να είναι δεμένη, αφού μπέρδεψε το σινιάλο που έκανε το προσωπικό στον φίλο της.

Η 25χρονη Γιετσένια Μοράλες ετοιμαζόταν να κάνει το πρώτο της bungee jumping στην οδογέφυρα στην Αμάγκα της βόρειας Κολομβίας. Ο σύντροφός της ήταν πιο μπροστά στη σειρά για να κάνει το άλμα, όταν πλησίασαν στην άκρη της πλατφόρμας. Όταν το προσωπικό έδωσε το σήμα στον φίλο της για να πηδήξει, η Μοράλες το παρερμήνευσε νομίζοντας πως επρόκειτο για εκείνη παρά το γεγονός ότι δεν είχαν προλάβει ακόμη να δέσουν το σχοινί στους αστραγάλους της.

Ως εκ τούτου, έπεσε στην κοιλάδα από ύψος 45 μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο. Ο σύντροφός της ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της πτώσης της και προσπάθησε απεγνωσμένα να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν το θάνατό της.


Ο Γκουστάβο Γκούζμαν, δήμαρχος του δήμου Φρεντόνια, δήλωσε στην El Tiempo: «Μπερδεύτηκε. Το σινιάλο ήταν για το αγόρι της επειδή ήταν ήδη δεμένος με τον εξοπλισμό ασφαλείας. Της είχαν βάλει μόνο το σκοινί στη μέση, έτσι μπερδεύτηκε και έπεσε».

Έπαθε καρδιακή προσβολή προτού φτάσει στο έδαφος

Ο σύντροφος της άτυχης δικηγόρου εξακολουθεί να λαμβάνει θεραπεία ως αποτέλεσμα των τραυματισμών που υπέστη σπεύδοντας να την βοηθήσει και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κατάσταση σοκ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου δήλωσαν ότι η Μοράλες υπέστη καρδιακή προσβολή πριν φτάσει στο έδαφος.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.