Ηχηρές απουσίες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου – Τα πρόσωπα που κανείς δεν περίμενε ότι θα λείψουν

featured image

Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να τραγούδησε σχεδόν με όλους τους Ελληνες τραγουδιστές, ωστόσο ηχηρές ήταν οι απουσίες στο τελευταίο «αντίο» του «άρχοντα της πίστας». Αν και όλοι πίστευαν ότι η πρώην σύζυγός του Μαρινέλλα θα βρισκόταν στο ύστατο «χαίρε», εκείνη δεν παρέστη, ενώ, σύμφωνα με όσα συζητούσαν διάφοροι στην κηδεία, δεν υπήρχε και δικό της στεφάνι στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Η «Espresso» έψαξε σε όλον τον χώρο για στεφάνι της Μαρινέλλας, αλλά στεφάνι δεν βρήκε! Αντιθέτως, συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι η Μαίρη Λίντα έστειλε στεφάνι μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών, όπου φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια. Τρανταχτή ήταν και η απουσία του Γιάννη Πάριου, ο οποίος δεν βρέθηκε δίπλα στον παλιό καλό του φίλο, με τον οποίο έζησαν μαζί πολλές σεζόν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Βοσκόπουλος φέρετρο


Αν και στο διαδίκτυο υπάρχει πλήθος από στιγμιότυπα της Γλυκερίας με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ούτε η ίδια βρέθηκε στον τελευταίο αποχαιρετισμό. Το ίδιο συνέβη και με τη Χαρούλα Αλεξίου, η οποία όμως έστειλε στεφάνι γράφοντας «Καλό ταξίδι, αγαπημένε μου Τόλη». Τέλος, αν και ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τα social media αποχαιρέτησε με θέρμη τον Τόλη, δεν βρέθηκε στον αποχαιρετισμό.

IMG 7606 1

Δεν πάτησε το πόδι της η Τζούλια Παπαδημητρίου

Αν και κανείς δεν περίμενε ότι η πρώην σύζυγος του μεγάλου Ελληνα τραγουδιστή Τζούλια Παπαδημητρίου θα βρεθεί στο τελευταίο «αντίο», κάποιοι λιγοστοί είχαν την ελπίδα ότι εκείνες τις ώρες ίσως κάτι αλλάξει και βρεθεί στο Α’ Νεκροταφείο, αποτίοντας φόρο τιμής στον άνθρωπο που την αγάπησε τόσο πολύ, παρά τη μεγάλη τους διαμάχη. Να θυμίσουμε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε έρθει σε χρόνια σφοδρή αντιπαράθεση μαζί της και ακολούθησαν πολλοί και μακροχρόνιοι δικαστικοί αγώνες ανάμεσα στο πρώην ανδρόγυνο, ενώ χύθηκαν τόνοι από μελάνι για όσα συνέβησαν μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Τόλης έφτασε μέχρι τον Αρειο Πάγο, ο οποίος με τελεσίδικη απόφαση αναγνώρισε ότι η Χαρά δεν είναι παιδί του Τόλη και δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.