“Survivor” – Γι’ αυτό… έριξε άκυρο ο Τριαντάφυλλος σε Σάκη-Μαριαλένα

featured image

Τι συνέβη τις τελευταίες ώρες και γιατί ο «Ντάφυ»… γύρισε την πλάτη στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και δεν πάτησε το πόδι του στο πάρτυ γενεθλίων της; Υπήρχε λόγος και τον ήξερε ο νικητής του ριάλιτι πριν πάει στο μαγαζί!

Survivor – Τριαντάφυλλος: Μέγα θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κυρία απουσία του Τριαντάφυλλου από το πάρτυ γενεθλίων της Mαριαλένας.

Το παρών έδωσαν αρκετοί παίκτες με τον Γιώργο Κόρομι και το Σάκη Κατσούλη αντί να απολαμβάνουν τις στιγμές και να συμμετάσχουν στη γιορτή να είναι μόνιμα με ένα κινητό στο χέρι και να μεταδίδουν live λες και κάνουν κάτι σημαντικό.


Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο τελευταίος που έφτασε στην καφετέρια και ο λόγος ήταν ότι επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε ανέβει να δει το μαγαζί του. Μεγάλος απών όμως και έλαμψε δια της απουσίας του ήταν ο Τριαντάφυλλος Ο οποίος αν και καλέστηκε δεν παρευρέθη στη γιορτή και υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος.

Ο Τριαντάφυλλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews προσέχει την υγεία του γιατί έχει συνυπάρξει στον ίδιο χώρο μαζί με υποπτο κρουσμα κορονοιου



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.