Ανατροπή με μάσκες: Επανέρχεται η μάσκα και στους εμβολιασμένους, οι νέες οδηγίες του cdc

featured image

Την επαναφορά της μάσκας προτείνει ο CDC προκειμένου να προστατέψει πλήρως τους Αμερικανούς εμβολιασμένους πολίτες. Το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης και Νοσημάτων αναμένεται να ανακοινώσει αναθεωρημένες οδηγίες για τη χρήση μάσκας, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων και της μετάλλαξης «Δέλτα».

Το CDC, σύμφωνα με το Reuters, αναμένεται να συστήσει στους πλήρως εμβολιασμένους Αμερικανούς να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους σε κάποιες περιστάσεις, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το ποιες θα είναι αυτές.

Τον Μάιο, το CDC είχε προχωρήσει στη σύσταση ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν χρειάζεται να φορούν τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους και ότι μπορούν να μην τις φορούν στις περισσότερες των περιπτώσεων που αφορούν εσωτερικούς χώρους.


Παράλληλα, είχε ανακοινώσει και ότι οι πλήρως ανοσοποιημένοι πολίτες δεν χρειάζεται να τηρούν μέτρα κοινωνικής απόστασης στους περισσότερους από τους χώρους.

Επιπλέον, το CDC συνιστούσε στους εμβολιασμένους να φορούν μάσκες στα αεροπλάνα, τα τραίνα, τους σταθμούς μετεπιβίβασης και τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και σε χώρους όπως νοσοκομεία και ιατρεία.

Ο Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής επιδημιολόγος των ΗΠΑ δήλωσε την Κυριακή ότι το ζήτημα της επανεξέτασης των σχετικών με τη χρήση της μάσκας οδηγιών για τους εμβολιασμένους βρισκόταν σε «πλήρη εξέλιξη».



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.