Ανατροπή στο The Voice: Η αποχώρηση αγαπημένου κριτή και ο τραγουδιστής που παίρνει τη θέση του

featured image

Ανατροπή στο “The Voice” μετά την αποχώρηση αγαπημένου κριτή, με ένα πρόσωπο έκπληξη να παίρνει τη θέση του.

Η ομάδα παραγωγής του “The Voice” έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά, καθώς ο ανταγωνισμός, τη φετινή σεζόν, αναμένεται πιο μεγάλος από κάθε άλλη χρονιά.

Την προηγούμενη χρονιά, το τηλεοπτικό κοινό είχε σχολιάσει στα social media ότι το επίπεδο των φωνών που είχαν περάσει στα blind auditions ήταν πιο χαμηλό συγκριτικά με τις προηγούμενες. Έτσι, προτάθηκε να γίνει τονωτική ένεση, αυτή τη φορά, στις θέσεις των coaches.

Με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη να παραμένουν στις θέσεις τους, φαίνεται πως η καρέκλα που αδειάζει είναι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, μετά από τη συμμετοχή της στο talent show για δύο σεζόν.


Ανατροπή στο “The Voice” με κριτή που φεύγει και πρόσωπο έκπληξη στη θέση του

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης της είναι ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει απορρίψει ανάλογες προτάσεις, ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι μουσικής.

Ο τραγουδιστής αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος αυτή τη φορά είδε με θετικό μάτι την άκρως δελεαστική- και από οικονομικής άποψης- πρόταση της Acun Medya.

Φήμες, πάντως, ήθελαν και τον Φοίβο να συζητάει την ένταξή του στο παιχνίδι, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο ριάλιτι μουσικής “House of Fame”, αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς του “The Voice”, οι οποίοι προϋποθέτουν να είναι και οι τέσσερις coaches τραγουδιστές.

Όλα δείχνουν πως η Έλενα Παπαρίζου θα είναι φέτος η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε τέσσερις άντρες, συμπεριλαμβανομένου και του παρουσιαστή, Γιώργου Λιανού.

Πηγή: okmag.gr



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.