Τους έκλεισε επαγγελματικό ραντεβού και τις βίασε! Εφιάλτης για δυο νεαρές 17 και 18 ετών

featured image

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν δυο νεαρά κορίτσια στα χέρια ενός διεστραμμένου 47χρονου, τη στιγμή μάλιστα που η κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση μαστροπείας στην Ηλιούπολη με πρωταγωνιστή τον απότακτο αστυνομικό.

Ο 47χρονος άνδρας είχε βάλει αγγελία στην οποία αναζητούσε μοντέλα για προοπτικές εξέλιξης στον χώρο της μόδας. Δυο νεαρές κοπέλες- η μια μάλιστα ανήλικη- ηλικίας 17 και 18 ετών είδαν την αγγελία και έκλεισαν ραντεβού. Ο 47χρονος τους είπε να τον συνατήσουν στον χώρο που εργάζεται, ένα ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Αθήνας. 


Ο 47χρονος ισχυρίστηκε ότι οι αναλογίες τους δεν ήταν ιδανικές για την θέση που είχε βάλει στην αγγελία και έτσι τους πρότεινε αν θέλουν να εργαστούν στον χώρο εξυπηρέτησης των πελατών. Αφού τους ξενάγησε στον χώρο, τις οδήγησε σε ένα δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και τις βίασε!

Να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες έγιναν σε διαφορετική χρονική στιγμή και πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, που έχουν όμως κοινά στοιχεία.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη. Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες περί βιασμού κατά συρροή, παράνομη κατακράτηση και για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη κατά συρροή. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος. 



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Leave a Comment

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.