Έγκλημα στη Δάφνη – Την είχε κλειδωμένη στο σπίτι… της είχε κάψει το χέρι σε ψησταριά

featured image
“Σκότωσα τη γυναίκα μου, μέσα στο διαμέρισμα που μέναμε. Τη ζήλευα παράφορα». Και κάπως έτσι ο φονιάς προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Όμως πώς φτάσαμε σε αυτή την τραγική κατάληξη;

    • Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά, ενώ ο δολοφόνος χτυπούσε βάναυσα το κορίτσι το οποίο τελευταία είχε κλειστεί στο σπίτι και ήταν εξαφανισμένη από τη γειτονιά. Το ζευγάρι διέθετε ψητοπωλείο στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο νοσοκομείο ΤΩΡΑ ο Μικρούτσικος με λοίμωξη – Η ζωή του κρέμεται απο μια κλωστή

  • Μάλιστα όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους γνώριζαν και εκεί οι καυγάδες τους ήταν έντονοι…σε σημείο τέτοιο που την είχε κάψει το χέρι στην ψησταριά.

Η 39χρονη είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι πάρα πολλές φορές ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει στο σπίτι τους. Το θύμα είχε αναφέρει ότι δεν την άφηνε να κάνει τίποτα αν δεν έδινε αυτός την άδεια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ γιατί γνώριζε τα πάντα για την δολοφονία της Κατερίνας Αναγνωστάκη;

Αναστατωμένη γυναίκα που γνώριζε το θύμα βγαίνει από την πολυκατοικία της οδού Λάμπρου Κατσώνη έχοντας αντικρίσει τη σορό της 30χρονης και περνώντας μπροστά από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ξεσπά φωνάζοντας «μην τον βγάλεις από την φυλακή τον ψυχάκια».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.