Τα μεγάλα ζόρια του Φιλιππίδη στη φυλακή και το “παρεάκι του” στην πτέρυγα 3

featured image

Στις φυλακές Τριπόλεως βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Πέτρος Φιλιππίδης αφού κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. Η κατάσταση μέσα στη φυλακή δεν είναι καλή. Το συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα είναι απο τα μικρότερα της χώρας.

Δεν υπάρχουν κελιά. Οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα. Εκεί θα ζήσει για τους επόμενους μήνες ο Φιλιππίδης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ γιατί γνώριζε τα πάντα για την δολοφονία της Κατερίνας Αναγνωστάκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες με το που ολοκληρωθεί η εβδομάδα καραντίνας ο ηθοποιός θα οδηγηθεί στην τρίτη πτέρυγα όπου βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και άλλοι που στο παρελθόν έχουν σοκάρει το πανελλήνιο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο νοσοκομείο ΤΩΡΑ ο Μικρούτσικος με λοίμωξη – Η ζωή του κρέμεται απο μια κλωστή

Και αναφερόμαστε στον ιερέα από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, τον Παναγιώτη Δράκο, τον καθηγητής της μουσικής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο αλλά και τον «παιδεραστή με το βαν», Φίλιππο Λεβέντο, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

Όλα τα μπουμπούκια μαζεμένα…




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.