Ο Τομ Χανκς οικοδεσπότης του Saturday Night Live, μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

featured image


Μετά την περιπέτεια της υγείας του, λόγω κορονοϊού κι ενώ έχει αναρρώσει, ο Τομ Χανκς επέστρεψε στη «δράση» αυτή τη φορά ως ο οικοδεσπότης στην πρεμιέρα του σόου Saturday Night Live. Βέβαια, λόγω της καραντίνας, ο διάσημος ηθοποιός υποδέχθηκε τους τηλεθεατές από την κουζίνα του σπιτιού του.
Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του και ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν σε άψογη διάθεση. Ο Χανκς εγκαινίασε την πρώτη εκπομπή του διάσημου σόου, το οποίο γυρίστηκε σύμφωνα τις νέες συνθήκες, λόγω covid-19 και των μέτρων προστασίας, με τους συντελεστές να εργάζονται από το σπίτι.
«Γεια σας, είναι πολύ ωραίο που βρίσκομαι εδώ, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά περίεργο να είμαι οικοδεσπότης στο Saturday Night Live από το σπίτι», είπε αρχικά ο Χανκς.


Και στη συνέχεια, διευκρίνισε πως ξύρισε το κεφάλι του για τις ανάγκες ενός ρόλου, αλλά τον βολεύουν στο μπάνιο και σκέφτεται μήπως να διατηρήσει το νέο λουκ.
«Είναι παράξενη στιγμή να προσπαθείς να είσαι αστείος, αλλά αυτό είναι το σόου, οπότε είπαμε: ας κάνουμε μια προσπάθεια. Και γιατί να είμαι εγώ ο πρώτος παρουσιαστής; Λόγω κορονοϊού… Και από τότε έχω υπάρξει ο “μπαμπάκας” της Αμερικής… κανείς δεν θέλει να είναι κοντά του για πολλή ώρα και κάνω τους άλλους να αισθάνονται άβολα», είπε μεταξύ άλλων.
Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον είχαν βρεθεί  θετικοί στον κορονοϊό, τον περασμένο Μάρτιο.




Πηγή: www.newsbeast.gr






Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.