Καντέρ για Ερντογάν: Θα χρησιμοποιήσει την πανδημία για να εδραιωθεί

featured image

Ο Καντέρ μίλησε για την καθημερινότητα του σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε και για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στην Τουρκία και τον Ερνογάν.

Η Αμερική βρίσκεται βαθιά στην κρίση του κορονοϊού και ο Ενές Καντέρ μίλησε για το πως περνάει τις ημέρες της απομόνωσης.

Παραδέχτηκε ότι μετακόμισε στο σπίτι του μάνατζερ του, για να μπορεί να παίζει μπάσκετ, ανέφερε πόσο του λείπει, ενώ για ακόμα μια φορά δεν άφησε εκτός κουβέντας τον Ερντογάν και τα όσα γίνονται στην Τουρκία.

«Η οικογένεια μου είναι στην Τουρκία και ελπίζω να είναι ασφαλείς. Δεν μπορώ να τους μιλήσω γιατί η επικοινωνία με την μητέρα μου ή την αδελφή μου μπορεί να θεωρηθεί αδίκημα. Ακούγεται απίστευτο, αλλά αυτό ζούμε μισή δεκαετία τώρα.


Η χώρα βρίσκεται σε lockdown και όλα είναι απρόβλεπτα τώρα. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η τούρκικη ηγεσία θα χρησιμοποιήσει την πανδημία να εδραιώσει την δύναμη της και να φανούν ως σωτήρες.

Ακόμα και τώρα η κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει την καταστολή. Οι γεμάτες φυλακές είναι ένα τέλειο μέρος για αναπαραγωγή του ιού, αλλά η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να αφήσει τους εγκληματίες έξω, παρά τους πολιτικούς κρατούμενους. Απεικονίζεται ξεκάθαρα το μίσος και το πόσο αδίστακτοι είναι».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.