Σκόκο: Όνειρο να δω την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο

featured image

Ανήμερα των 96ων γενεθλίων της ΑΕΚ, ο Νάτσο Σκόκο μίλησε για την επιθυμία του να την δει μέσα στην «Αγιά Σοφιά» και θυμάται με νοσταλγία την αγάπη των φίλων της Ένωσης.

Ο Σκόκο είναι ένας από τους παίκτες που έχουν λατρευτεί από τους φίλους της ΑΕΚ. Ο γνωστός και ως «Υδραυλικός» που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 2008 ως το 2011 έμεινε στην καρδιά των οπαδών της Ένωσης. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν είναι λίγες οι φορές που το όνομά του έχει συνδεθεί με επιστροφή στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός στα 35 του πλέον έχει επιστρέψει την τελευταία εξαετία στην πατρίδα του την Αργεντινή γυρίζοντας αρχικά στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, τη Νιούελς και στη συνέχεια στη Ρίβερ Πλέιτ, όπου βρίσκεται ως σήμερα.

Την ΑΕΚ πάντως δεν την ξεχνάει ποτέ. Δεν τη βγάζει ποτέ από το μυαλό του. Τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα και στην Ένωση ήταν τα καλύτερα της ποδοσφαιρικής του καριέρας μακριά από τη χώρα του, όπως χαρακτηριστικά λέει ο Σκόκο μιλώντας στο gazzetta.gr, με αφορμή τα 96α γενέθλια της Ένωσης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός «δέθηκε» με την ΑΕΚ εισπράττοντας μεγάλη αγάπη από τους φίλους της.

«Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου μακριά από τη χώρα μου την Αργεντινή. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και πάντα τις θυμάμαι μέχρι σήμερα. Την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ δεν θα την ξεχάσω ποτέ», αναφέρει ο Σκόκο, έχοντας στο μυαλό του έντονα τις εικόνες όλης της τριετίας του στην ομάδα και πιο πολύ τα δύο προσωπικά του γκολ στη νίκη με 2-1 μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού:


«Και τα τρία χρόνια που βρισκόμουν στην ομάδα αποτελούν τις καλύτερες στιγμές μου σε αυτή. Θα ήταν άδικο αν διάλεγα ένα μόνο. Το καλύτερο πάντως παιχνίδι ήταν εκείνο που νικήσαμε με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τη σεζόν 2009-2010», προσθέτει.

Ο Σκόκο γνωρίζει άριστα την πορεία της ΑΕΚ και την κατασκευή του νέου της γηπέδου. Έχει δει μέσω των social media τις εικόνες από τη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που θα επιστρέψει η ΑΕΚ σύντομα. Και όπως υπογραμμίζει, θα αποτελέσει όνειρο γι’ αυτόν να βρεθεί στις εξέδρες της Αγιάς Σοφιάς και να παρακολουθήσει την Ένωση να αγωνίζεται στην παραδοσιακή της έδρα.

«Έχω δει εικόνες από την κατασκευή του νέου γηπέδου και πραγματικά είναι πολύ όμορφο και θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα των πιο παθιασμένων και καλύτερων οπαδών στην Ελλάδα, αυτών της ΑΕΚ, να δημιουργούν μια γιορτή σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Θα ήταν ένα όνειρο να μπορέσω να βρεθώ εκεί στο μέλλον», επισημαίνει.

Όσο για το αν θα υπήρχε έστω και μια μικρή πιθανότητα να επέστρεφε στην ΑΕΚ για να έκλεινε την καριέρα του σε αυτήν, ο Σκόκο είναι λακωνικός:

«Πάντα το σκέφτομαι. Δεν αποκλείω την πιθανότητα μια μέρα να επιστρέψω».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του συλλόγου, ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα μπορέσει να συναντήσει ξανά από κοντά τόσο την ομάδα όσο και τους φίλους της που τον λατρεύουν:

«Θα ήθελα να στείλω τα χρόνια πολλά στον σύλλογο και στον κόσμο της ΑΕΚ. Μου δίνει χαρά η θέση που βρίσκεται σήμερα και τους εύχομαι τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες. Σε όλους στέλνω τους πιο θερμούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να μπορέσω να τους ξανασυναντήσω στο μέλλον».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.