Ο Βασιλιάς της Ταϊλάνδης έσπασε την καραντίνα για να πάει σε πάρτι με 20 γυναίκες

featured image

Τι και αν όλος ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα; Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλονκόρν δεν λέει να βάλει μυαλό και ταξίδεψε για μέρα ως την Μπανγκόγκ, προκειμένου να γιορταστεί το Chakra Day που σηματοδοτεί την έναρξη της μοναρχίας το 1782.

Τις ημέρες του κορονοϊού, ένας από τους ανθρώπους που κλέβουν την παράσταση είναι ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλονκόρν. Αρχικά το έκανε γιατί έφυγε από την χώρα του και μάλιστα όχι μόνος. Συγκεκριμένα πήγε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βαυαρίας μαζί με 20 γυναίκες, έχοντας αφήσει όμως την βασίλισσα στην Ζυρίχη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Στην συνέχεια ο μονάρχης της Ταϊλάνδης έκανε τους πάντες να ασχοληθούν με αυτόν, όταν έπαιρνε το αεροπλάνο του που φυσικά το πληρώνουν οι πολίτες της χώρας του και έκανε βόλτες στα αεροδρόμια της Γερμανίας, έτσι για να διώξει την ανία του.

Ωστόσο δεν του έφτανε αυτό και είπε να ταξιδέψει και μέχρι την Μπανγκόγκ που έχει να πάει μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέρασε από την Ζυρίχη, πήρε την βασίλισσα (δεν ξέρουμε αν μένει μόνη της ή με 20 άνδρες ας πούμε) και πήγαν στην πρωτεύουσα της χώρας του. Εκεί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον επικεφαλής των στρατευμάτων της Ταϊλάνδης προκειμένου να συζητήσουν για την Chakra Day που σηματοδοτεί την έναρξη της μοναρχίας το 1782.

Μετά και μέσα σε 24 ώρες έφυγε από την Ταϊλάνδη , πέρασε από Ζυρίχη, άφησε την βασίλισσα και επέστρεψε στο πολυτελές ξενοδοχείο του όπου και τον περίμενε το χαρέμι των 20 γυναικών. Το λες και τρομερά βαρύ πρόγραμμα…

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.