Μιμή Ντενίση: Η απίθανη αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

featured image

Μιμή Ντενίση και Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης», το βράδυ της Κυριακής. Και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφου οι δύο γυναίκες και συνεργάτιδες προχώρησαν σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση.

Αρχικά, η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στην πρώτη της συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, προχωρώντας μάλιστα σε μία απίθανη αποκάλυψη για την αξέχαστη ηθοποιό.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη φόραγε πάρα πολύ τακούνι, 14 πόντους. Είχε φτιάξει, λοιπόν, ένα σκαλί και μου είχε πει “κοριτσάκι μου, επειδή εσύ είσαι πολύ πιο ψηλή πάντα θα περπατάς κάτω από το σκαλί εσύ, πάνω από το σκαλί εγώ”. Φορούσα όμως κι εγώ την τακούνα από κάτω», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ανέφερε στην Κατερίνα Γερονικολού ένα περιστατικό που είχε να κάνει με το σύντροφό της Γιάννη Τσιμτσέλη, όπου όπως εξήγησε, είχε έρθει στο θέατρο ένα σχολείο και μια μαθήτρια έλεγε για τον ηθοποιό: «Θα της τον πάρω εγώ της Γερονικολού».


Αυτή η ατάκα ήταν και η αφορμή η νεαρή ηθοποιός να προχωρήσει σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις. Μεταξύ αυτών, παραδέχτηκε στη Μιμή Ντενίση:

«Είναι αυτό που ξαφνικά ανταγωνίζομαι κορίτσια γυμνασίου».

«Είμαι λίγο ξερόλας. Όταν τσακώνομαι θέλω να τσακωθώ και να αποδείξω με επιχειρήματα ότι έχω δίκιο και να βγω και από πάνω… Απόλυτη».

«Όταν κάποιος είναι όμορφος, έχει τον κίνδυνο να παραμείνει σε αυτό. Κάθε μέρα νομίζω ότι αγωνίζεται ένα κομμάτι του εαυτού μου για να αποδείξει το αντίθετο. Δεν ξέρω αν λέγεται το κόμπλεξ του ευπαρουσίαστου».

Το απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ, προβλήθηκε από τα Happy Day.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.