Οργή αστυνομικών για το βίντεο «Μένουμε Σπίτι»

featured image

Την οργισμένη αντίδραση μερίδας συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ προκάλεσε το νέο βίντεο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την προσφορά όλων των εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι από το σποτ απουσιάζει η εικόνα των αστυνομικών της πρώτης γραμμής. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρουν:

«Με ένα νέο βίντεο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καλεί τους πολίτες να μείνουνε σπίτι για να νικήσουν τον κορονοϊό. Έχει ως κεντρικό μήνυμα «Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε νικητές» και η μουσική του είναι του Διονύση Σαββόπουλου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Το βίντεο σκιαγραφεί την πραγματικότητα, αποκρύπτει όμως τη μεγάλη αλήθεια. Με ένα συγκινητικό τρόπο παρουσιάζεται η αγωνιώδης προσπάθεια των σκληρά εργαζόμενων, διαφόρων κλάδων, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες και τα αγαθά τους στους πολίτες που πειθαρχούν και μένουν σπίτι τους.


Αποκρύπτει όμως τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι Έλληνες Αστυνομικοί για να τηρηθούν και να εφαρμοστούν τα υποχρεωτικά και αναγκαία μέτρα προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο νέος κορονοϊός Covid-19.

Αυτή την προσπάθεια μας την αποτύπωσε σε στιγμιότυπο του ενός δευτερολέπτου όπου εμφανίζεται μόνο ο αναμμένος φάρος περιπολικού οχήματος και τίποτα άλλο.

Εμείς, για να γνωρίζουν αυτοί που δημιούργησαν αυτό το βίντεο αλλά και αυτοί που το ενέκριναν, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και εκτελούμε το καθήκον μας. Η παρουσία όλων των αστυνομικών είναι παντού όλο το 24ωρο, λόγω της αναστολής των αδειών μας, και πραγματοποιούμε ελέγχους και τις απαραίτητες φυλάξεις σε δομές και περιοχές εκθέτοντας τον εαυτό μας και την υγεία μας σε πολλαπλούς κινδύνους.

Είμαστε δίπλα στον πολίτη και για αυτόν αγωνιζόμαστε. Είμαστε όμως σίγουροι ότι θα μας αφιερώσουν ολόκληρο βιντεάκι όταν θα μας κατακρίνουν για μία τυχόν φερόμενη ως λάθος και κατακριτέα κίνηση μας.

Ειλικρινά απορούμε με όλη αυτή τη συμπεριφορά που δεν μας στεναχωρεί γιατί είναι πάγια και διαχρονική. «Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν»».

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.