Χριστίνα Μπόμπα για κορονοϊό: Φοβήθηκα πάρα πολύ

featured image

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Dot» μίλησε μέσω Skype η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, καθώς νόσησε από τον κορονοϊό. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αναφέρθηκε στο διάστημα που ήταν άρρωστη, εξήγησε πώς έμαθε ότι έχει κορονοϊό, ενώ παραδέχτηκε πως στην αρχή φοβήθηκε πάρα πολύ.

«Ήμασταν από τους πρώτους πρώτους όταν ακόμα νομίζαμε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μακριά μας. Δεν αισθάνθηκα ρατσισμό, άλλωστε είμαι και μες στο σπίτι, αισθάνθηκα ότι ο καθένας το έπαιρνε όπως ήθελε και είναι λογικό. Το καταλαβαίνω αυτό. Το κατάλαβα και από τους δικούς μου ανθρώπους που, παρά το ότι είχα να δω πάρα πολύ καιρό την οικογένεια μου, μου έλεγαν ότι βίωναν περιστατικά όπου τους έλεγαν ίσως διάφορα ή τους απέφευγαν, παρ» όλο που είχα να τους δω πάνω από 1-2 μήνες», ανέφερε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι το οποίο συζητιέται σε όλο τον πλανήτη. Αγχώθηκα πολύ, για λίγο, μέχρι που άρχισε να δουλεύει η λογική. Στην αρχή είναι το σοκ, μετά παίρνεις τα δεδομένα, τα αναλύεις, τα σκέφτεσαι και τα βάζεις στη σωστή τους διάσταση και προχωράς».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.