Η Deloitte προσφέρει 20 φορεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

featured image


Η Deloitte Ελλάδος, συμμετέχοντας ενεργά στη μάχη ενάντια στον COVID-19, προσφέρει μέσω του Deloitte Foundation, 20 φορεία ασθενών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες που έχουν προκύψει μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Η προσφορά των φορείων, αξίας €90Κ, ενισχύει τον υγειονομικό και τεχνικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εν μέσω της κρίσης, ενώ παράλληλα αποτελεί και μία μακροχρόνια επένδυση για το σύστημα υγείας της χώρας, καθώς τα φορεία θα χρησιμοποιηθούν και μελλοντικά.
Συμπληρωματικά, η Deloitte ανταποκρίθηκε θετικά και προθυμοποιήθηκε να υποστηρίξει εθελοντικά στην προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για τον συντονισμό των δωρεών που έχουν προκύψει αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα, η Deloitte έθεσε μία ειδική συμβουλευτική ομάδα με υψηλή τεχνογνωσία στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας με αποστολή την καταγραφή των αναγκών, την επικοινωνία με τους φορείς ή τις εταιρείες που προτίθενται να υποβάλουν τη δωρεά τους, τον εντοπισμό πιθανών προμηθευτών, τον συντονισμό της επικοινωνίας και όλα αυτά με τελικό στόχο να αξιοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο στοχευμένα η δωρεά, σύμφωνα με τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Συνέπεια της συντονισμένης αυτής προσπάθειας είναι η μείωση του χρόνου ολοκλήρωσης της διαδικασίας, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, που ο χρόνος έχει τόσο μεγάλη σημασία.


Ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι, είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή, δημιουργώντας αξία και θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στους υγειονομικούς φορείς της χώρας, τόσο με υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και με την τεχνογνωσία μας για τον εντοπισμό των αναγκών και τον συντονισμό των δωρεών σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται από όλους μας για την αντιμετώπιση της κρίσης, ώστε να βγούμε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα».

Πηγή: www.newsbeast.gr






Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.