On line ραδιοφωνική εκπομπή με τον Χένρι Ρόλινς

featured image

Ο Αμερικανός μουσικός, ηθοποιός, κωμικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής, Χένρι Ρόλινς ανακοίνωσε νέα ραδιοφωνική σειρά με τον επίκαιρο τίτλο «The Cool Quarantine». Η μεγάλης διάρκειας εκπομπή σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Σάντα Μόνικα, KCRW μεταδίδεται μόνο ψηφιακά.

«Εάν είστε κολλημένοι σε καραντίνα και ψάχνετε κάτι να κάνετε, αυτός είναι σίγουρα ένας τρόπος να περάσετε τον χρόνο σας» αναφέρει ο Ρόλινς στην περιγραφή της εκπομπής και σημειώνει ότι κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει προσωπικές ιστορίες, σπάνια, όχι εμπορικά τραγούδια, πειρατικές ηχογραφήσεις, άλμπουμ, EP και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το πρώτο επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Ο Henry μοιράζεται τις πειρατικές ηχογραφήσεις του Ίαν ΜακΚέι, ιστορίες των Led Zeppelin πολλά άλλα» είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών.


Ο βετεράνος της hardcore punk και ο φίλος του, αρχηγός των Minor Threat, Embrace και Fugazi, Ίαν ΜακΚέι αφηγούνται την ιστορία συναυλίας των Led Zeppelin του 1977 και ακούγονται ηχογραφήσεις από συναυλίες του συγκροτήματος The Cramps και άλμπουμ των Joy Division.

«Εδώ και πολλά χρόνια, είχα αυτή την ιδέα για μια εκπομπή μεγάλης διάρκειας. Θέλω να πω πολύ μεγάλης διάρκειας. Θα ήταν δύσκολο να το έκανα μέσω επίγειας ραδιοφωνικής μετάδοσης, γιατί θα έπαιρνα τον χρόνο άλλων εκπομπών. Αλλά αν ήταν online, γιατί όχι. Είναι τόσα πολλά τραγούδια όσα θέλω, γλωσσικά προβλήματα δεν υπάρχουν και αν κάποιος βαρεθεί, μπορεί απλώς να απενεργοποιήσει τη μετάδοση ή να τη σταματήσει και να ξαναρχίσει αργότερα την ακρόαση» ανέφερε ο πρώην αρχηγός των «Black Flag».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.