Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Αλέξης Αλεξίου μιλά για την μάχη του με τον κορονοϊό

featured image

Στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε μέσω skype ο Αλέξης Αλεξίου το μεσημέρι της Κυριακής. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης εταιρείας παραγωγών drone, Αλέξης Αλεξίου μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε σαν θύμα του κορονοϊού καθώς υπέστη, παράλληλα, τόσο πνευμονία όσο γρίπη τύπου Β.

«Νίκησα τον κορονοϊό και παλεύω με τις παρενέργειες των φαρμάκων. Περπατάω με πατερίτσες»σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Αλεξίου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όλα ξεκίνησαν απρόσμενα ένα βράδυ όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός ένιωσε μια αδιαθεσία. Το πρωί,  είχε υψηλό πυρετό που επέμενε και έτσι πήγε σε ένα διαγνωστικό κέντρο στο οποίο και διεγνώσθηκε με πνευμονία. Τα συμπτώματα συνεχίστηκαν και πήγε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.


«Ο ιός είναι δυνατός, είναι υπαρκτός πολύ, είναι ύπουλος και δεν κάνει διακρίσεις. Εγώ υπήρξα ένας αθλητικός άνθρωπος, έχοντας τρέξει σε 12 μαραθωνίους και παίζοντας τένις τρεις φορές την εβδομάδα, σχεδόν δεν είχα περάσει γρίπη στη ζωή μου, μη καπνιστής και αυτό θα το τονίσω πολλές φορές. Εάν ήμουν καπνιστής πιθανότατα αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Αλέξης Αλεξίου.

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο δεν μπόρεσα να χαρώ ούτε για ένα λεπτό την ελευθερία μου» πρόσθεσε ο κ. Αλεξίου. Στη συνέχεια, μάλιστα, μίλησε για τις βαριές πιθανές παρενέργειες που δέχθηκε από τη φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε.

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον κ. Αλεξίου για την μάχη με τον κορονοϊό…

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.