Κορονοϊός: Η ΑΕΛ αναλαμβάνει την προστασία στις συνοικίες των Ρομά

featured image

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ γνωστοποιεί τις πρωτοβουλίες της για την προστασία των συνοικιών των Ρομά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ, ο Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας, ενημερώνοντας τους για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής.

«Από σήμερα και μέχρι το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού η ΠΑΕ ΑΕΛ θέτει υπό την προστασία της τις συνοικίες (κακώς αναφέρονται ως καταυλισμοί) των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιάννουλη και στον Τύρναβο.

Σήμερα ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ήρθε σε επαφή με τους 1. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, και 2. Πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας κ. Παϊτέρη (είναι πατέρας του ενός εκ των τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ νεαρού Παναγιώτη Παϊτέρη) και τους δήλωσε ότι θέτει στη διάθεση τους το ποσό που απαιτείται για την αγορά 10.000 μασκών, οι οποίες όμως θα διατεθούν αποκλειστικά στους κατοίκους των ως άνω συνοικιών Ρομά του Νομού Λάρισας για την προληπτική προστασία τους.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ, εφόσον οι ως άνω μάσκες δεν επαρκέσουν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Ρομά των ως άνω συνοικιών του Νομού Λάρισας σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα θα επανέλθει με νέα δωρεά μασκών, εφόσον της ζητηθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί όλους τους πολίτες του Νομού Λάρισας, που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τις οικογένειες των συνανθρώπων μας Ρομά, που ζουν μαζί μας και οι οποίοι είναι γνωστό ότι επιβιώνουν με πολύ δύσκολες συνθήκες στη ζωή τους, να το πράξουν άμεσα.

Η ανθρώπινη υπόσταση είναι μία και χωρίς διακρίσεις».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.